Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen okai lehetnek annak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asdf.jklé kérdése:

Milyen okai lehetnek annak, hogy a párom kb.1-1,5 hónapja nem akar szexet? 21/L

Figyelt kérdés
Állítása szerint van kedve (csak épp akkor nem, mikor a körülmények adottak lennének...). Azt mondja, hogy nincs senki más és nincs semmi probléma velem sem, szeret és nem is unt meg. Én bármikor "meglephetném" orállal, gyakran meg is kér rá, de nem viszonozza (tapasztalatból mondom), így meg már én sem vagyok hajlandó megtenni. Ő szintén 21 éves és kicsivel több, mint 3 éve vagyunk együtt.
2012. dec. 23. 17:58
 1/8 anonim ***** válasza:
És ezt mi honnan tudjuk neked? Van egy ötletem engem leszopsz és viszonzom! A barátod meg unatkozon csak.
2012. dec. 23. 18:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Sanszos hogy van más valaki is a képben. Az meg hogy nem viszonoz nem épp szerelmes felfogás inkább önző... én szarul érezném magam ha csak én élveznék valamit és nem viszonoznám... 22/F
2012. dec. 23. 18:05
 3/8 anonim ***** válasza:
Impotens lett.
2012. dec. 23. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Van valami baja az tuti.

Lelki vagy fizikai oka. Vagy van mas no, vagy mar nem kivan. 21 evesen ez nem normalis.

Nalunk is volt ilyen, reszvetem :(

2012. dec. 23. 18:06
 5/8 A kérdező kommentje:

2. egyetértek azzal, amit leírtál.:S

4. hogy sikerült megoldani?

2012. dec. 23. 18:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Gyakran megkér rá???

És nem viszonozza?Rendesen kihasznál.

Szerintem is van valakije.

2012. dec. 23. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:

4. Vagyok. Meg nem talaltunk megoldast, a szakitason gondolkozok.

Nekem havonta 1 szex nem eleg. Foleg, hogy nincs venne semmi erzelem.

2012. dec. 23. 19:14
 8/8 A kérdező kommentje:

Csak kihasználna, annál én okosabb vagyok és mondhatni időben rájöttem (ha tudatosan a kihasználásra megy ki ez a kis "játéka"), úgy két-három alkalom után nemet mondtam. Bármennyire is szerelmes vagyok, mindig próbálom reálisan nézni a dolgokat.:)

Sajnálom, hogy másoknál is előfordul ilyen. Remélem mindkettőnk talál megoldást, ami mindenkinek jó lesz.

Ha van ötletetek, hogy mi módon tudnám kideríteni a baját, írjatok légyszi. Ha finoman felhozom a témát, többnyire vita a vége.

2012. dec. 23. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!