Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 eves fiu ossze johet egy 14 eves lannyal?
ugy vettem eszre hogy a lany kedvel es en is kedvelem, eleg sokat szoktunk talalkozni es jol megertjuk egymast.
mindenben egyet ertunk. szerintetek gaz??
08-24 14:53
Ez most komoly?? másfél évig udvarolt neked? Akárhogy számolom... ha belevesszük azt is, hogy mióta vagytok együtt. Tegyük fel, 1 éve. AKkor voltál 14. Előtte az udvarlás. 12 és fél évesen udvarolt neked egy felnőtt férfi?? Borzasztó, hogy hová süllyed a világ. Nem volna képem egy gyereknek udvarolni. Eszembe se jutott még. Undoríto!!! 27F
Kedves Sárky!:)
14:53-as vagyok,szerintem úgyis rájöttél.:)
Hmm...Szerintem ha abban a helyzetben lettél volna,mint ő,akkor te is elkezdtél volna egy akármilyen idős lánynak udvarolni.Főleg,mert ő nem a külsőmért,meg a koromért szeret,hanem azért,amilyen vagyok.(Hozzátenném,nekem nagyon hamar fel kellett nőnöm,mert nem volt,aki dédelgessen.)Én pedig azt szeretem benne a legjobban,hogy nem a gyereket látja bennem, hanem az egyéniséget.Tehát jah,akkor nekem is durvának tűnt,ezért nem is jöttem vele össze.Akkor még...Addig meg szerintem ne mondd erre,hogy durva meg ilyen meg olyan,amíg nem élsz benne.(Nem leoltás.)
Üdv:
Petra
"A válasz megírásának időpontja: 09-06 02:56"
nem 12 és fél,hanem 13 és fél.És mint előbb is írtam, NE SZÓLJ HOZZÁ,MÍG NEM ÉLSZ BENNE!!!!
Ui.: Még mindig nagyon leszarom, hogy ki mit gondol rólunk.
Egyébként meg nem 1 éve vagyunk együtt,hanem 3 hónapja....És már akkor sem voltam kislány,mivel nekem nincs anyuci,aki mindent a pi*ám alá tegyen.
Petra: értelek. De attól függetlenül van véleményem, amit azt mondom, olvass el, gondolkozz rajta, légy rá kíváncsi de ne határozza meg az életed (hiszen én egy senki vagy abban).
És csak úgy tudom, befejezni, mint azelőtt is: legyetek boldogok! Mást nem tudok hozzáfűzni.
Sárky
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!