Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ossze koltoznel e egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ossze koltoznel e egy olyan lannyal aki?

Figyelt kérdés

( 2 szemelyes benlakas vagy egy szobas apartman )

1) akit csak nehany napja a baratnod es nem ismerted az elott

2) akit ismersz mar reg ota es csak nehany napja a baratnod

3) akit ismersz reg ota es nem a baratnod

4) akit csak rovid ideje ismersz

ha lehet minden pontra kulon valasz varok indoklassal :)

koszi.... (kort es ha lehet, lanyok is irhatnak akik igy ossze koltoztek fiukkal )

2010. aug. 23. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:

1. Nem, mert nem tudom mire szamitsak. Bar eleg keves esely van ra, de talan egy hazug, szelhamos valaki aki kilop, vagy ilyesmi.

2. Igen, ha reg ota kotodunk egymashoz s nagyon jol egyeztunk azelott is es ismerjuk egymast. Nem, ha azelott nem volt idonk nagyon megismerni egymast.

3. Igen. Lakotarsnak johet, ha jofej.

4. Nem, mert teljesen kiszamitathatlan.

17/L

2010. aug. 23. 20:17
 2/8 anonim ***** válasza:

1.-re nem. az az ember szinte vadidegen. legalább 2 hónap kell ahoz, hogy összeköltözzzek vele és nagyon szoros kapcsolat, és rendíthetettlen bizalom. szóval csak akkor, ha tényleg olyan mesevilág lenne, hogy minden tökéletes.

2.-ra. hát, ha ismertem régóta akkor ismerem a kis szokásait. van rá esély.

3.-ra csak akkor, ha nagyon szoros a barátságunk. és teljesen megbízom benne és nagyon jól kijövünk.

4.-re. csak akkor, ha nincs hová mennem és ő az utolsó lehetősségem.

L/18

2010. aug. 23. 20:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Én bármilyen lánnyal összeköltöznék, ha nem volna normális lakásom, de ezek közül egyik lánynak sem ajánlanám, hogy belemenjen
2010. aug. 23. 20:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Osztom az előttem szóló véleményét 15/F
 5/8 anonim ***** válasza:
mármint az elsőjét XD
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindegyik nem.
2010. aug. 23. 20:21
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy kicsit nehezen értem a helyzetet, mert számomra nem egyik napról a másikra lesz valaki a barátnőm. A ismeretség, a bizalom lassan és fokozatosan alakul ki. Úgyhogy én inkább arra bíztatnálak, hogy ne azt mérlegeld, hogy milyen "címkét" akasztasz a kapcsolatodra, illetve a csajra ("csak barát", "régi ismerős", "friss barátnő", stb), mert könnyen félrevezethet egy olyasmi logika, hogy XY a barátnőd (mondjuk 2 napja), a barátnővel általában szokás összeköltözni, tehát XY-nal lehet/illik összeköltözni. Inkább abba gondolj bele, hogy elviseled-e, hogy egy szűk helyen együtt élsz vele, így kell ellátnod a hétköznapi feladataidat. Az együttlakás állandó alkalmazkodást kíván. Amíg nem tudod eldönteni biztosan, hogy tudsz a barátnődhöz alkalmazkodni, addig ne költözz össze vele, mert sok veszekedést szülhet. Aztán az esetleges szakításról ne is beszéljünk...

24f, 9 éve kollégista

2010. aug. 23. 20:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Lánnyal igen.

Fiúval nem.

23/L

2010. aug. 23. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!