Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha párotok más csajokra maszturbálna?
Mégse gondolhat mindig rám.
Engem marhára nem érdekel a dolog.
Ugyanazt amit a férfiak mikor kiderül, hogy a felesége már megint szexregényt "olvasgat" a szürke öltöny árnyalatai vagy mi a rák - és közben keményen megy nála is a "móka".
Amúgy ez is kb. olyan "tabu-dolog" már mint a fikázás meg a többi ilyesmi - mindenki csinálja csak sokan nem csinálják.
Amúgy érdekes lenne ha a jövendőbeli barátnőm más csajokra verné majd a távoli jövőbe :D
???
És? Attól még farka van és léteznek más nők is.
Nem csal meg, nem fekszik le mással. Nem enyhén lenne pofátlanság, ha már a gondolatait is meg akarnám szabni.
Miért lenne megcsalás??
Azért, mert nem lehet befásulni. Szükség van rá, hogy tudjuk mást is megkaphatunk, én nő vagyok,szóval én úgy gondolkozom, hogy kellek másnak is. Ezért is szoktam figyelni, hogy még mindig ugyanúgy tekintenek-e rám a férfiak, és hogy én is képes vagyok-e még férfiként nézni másra.
Ezzel az ég világon semmi baj sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!