Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire lennetek kepesek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire lennetek kepesek hogy visszakapjhatok a szerelmeteket, az eletetek ertelmet?

Figyelt kérdés

Mar tobb mint 1 hete szunetet kert a barinom egy honapot. Megkert addig se sms, se semmi.

En nagyon szeretem az eletemet is oda adnam erte,o is szeret azt mondta de talan mar nem ugy es arra kell rajonnie,ahogy mondta ra kell jonnie az erzeseire.Ez mit jelent?valyon most o mire gondol,hianyzok neki?En mar nem birom a hianyat.

2009. aug. 24. 08:41
 1/3 anonim ***** válasza:
hát attól függ miért lett vége.. ha megcsalt és inkább a másikat válaszotta nem kéne többet. De ha én b*sztam volna el valahogy akkor bármint megtennék, hogy visszakapjam.
2009. aug. 24. 09:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Az előzőnek igaza van. Én is bármit megtennék érte még akkor is, ha ő csinált butaságot ha tudom, h még részéről is van remény. De így, h én is tudom, h nincs, békén hagyom őt..
2009. aug. 24. 10:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Valószínű már rég más pasival kavar. Felejtsd el. Csak arra jó ez az egy hónapos duma, ha nem jön be, akkor ne üljön 2 szék közé.
2009. aug. 24. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!