Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek a barátommal aludni, mert púzok álmomban. Mit csináljak? :S
Figyelt kérdés
2012. dec. 23. 00:48
12/23 anonim válasza:
ne egyél cukrot és csokit (cukros tea, cukros üdítő, kóla stb)
13/23 A kérdező kommentje:
Miért a pú, az ismeretlen szó erre a jelenségre?
2012. dec. 23. 01:16
14/23 anonim válasza:
Hát, a Jabberwocy-ban "púrnak a zepén" Szóval le kell tisztázni, hogy pontosan miről is van szó, különben senki nem érti meg a kérdésedet. :)
15/23 anonim válasza:
"Miért a pú, az ismeretlen szó erre a jelenségre?"
Én még sose hallottam ezt a kifejezést rá. Nem lett volna egyszerűbb pl. a "szelel" kifejezést használni?
16/23 anonim válasza:
A kémény is szelel.
És a pukizás? Te pukizol? Nem én kukoricapelyhezek :P
17/23 anonim válasza:
"És a pukizás? Te pukizol? Nem én kukoricapelyhezek :P"
Én fingani szoktam! :D
18/23 anonim válasza:
Szerintem ez a testfunkció is elfogadott egy felnőtt kapcsolatban.
19/23 anonim válasza:
Megvan a megoldás.
Szexeljetek!
20/23 fospuska válasza:
"egy kapcsolat onnantól tekinthető komolynak,amikor már be lehet fingani a takaró alá"
szóval ne fogd vissza magad,ő is ugyanazt fogja csinálni.mint mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!