Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Írjak neki?

Figyelt kérdés

Volt egy srác, akivel jó ideje csak elvoltunk.

Több hónapig ment ez így, mindenki azt hitte, hogy járunk, de ez nem volt így, csak jól éreztük egymás társaságát.

Mivel nem rég volt túl a srác egy csalódáson nem akartam rögtön belerángatni egy új kapcsolatba, úgyhogy egy ideig vártam.

Úgy éreztem hamarosan eljön az az idő, mikor végre megkérdezi, hogy lennék-e a barátnője.

Bár egy kicsit féltem, hogy az egész csak inkább a testiségről szól, de kaptam jeleket, hogy azért neki is fontos vagyok...

Erre fel közli velem a héten, hogy fejezzük be.

ennyi volt. Nem akar tőlem többet, szokásos duma.

Nem hasonlítunk, másképp látjuk a világot.

Szerintetek ezután írjak neki karácsonykor egy sms-t vagy mit csináljak? :(

Teljesen kivagyok!

Ő már kívánt Boldog Karácsonyt. De közöltem vele, hogy hiába kívánod, úgy sem lesz boldog...:(

Mit csinálnátok a helyemben?

2012. dec. 22. 23:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy boldog karácsony belefér!

Szerintem ezekután már te is és ő is megérdemel ennyit ...

2012. dec. 22. 23:11
 2/2 anonim válasza:
ha fontos neked irj neki. nem kérdés. de ne vidd túlzásba(azaz ne irj neki minden nap pl. "boldog 24.-ét" "boldog 25.-ét" "boldog 26.-át") ez csak idegesítő (tapasztalatból mondom)
2012. dec. 22. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!