Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálja ezt? Mit akar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Mit akar, vagy akar egyáltalán valamit tőlem?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel lassan egy hónapja találkozgatok, és jól elvagyunk... úgy értem jól érezzük magunkat egymás társaságában, csókolózunk, beszélgetünk, stb. Szexuális kapcsolat nincs köztünk. Van, hogy hetente négyszer is találkozunk és mindig csókkal köszönünk el egymástól, de mégsem járunk. Azt mondta, nem akar velem járni, de akkor mégis mit akar? Minek találkozgat velem? Azt is mondta, hogy nem akar szexelni sem, mert akkor azt gondolnám, hogy kihasznál, és ő nem akar szórakozni velem... Nem értem miért ilyen... Más lányokkal nem találkozgat, ez biztos.
2009. aug. 23. 23:43
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
elképzelhető érzelmi válságban van. fiatalként nem tudja eldönteni például a nemi identitását vagy szimplán nem tudja mit akar tőled mint nőtől.
2009. aug. 24. 04:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lelki szemetesládának használ.
2009. aug. 24. 09:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem meg szimplán tetszel neki szerelmes beléd de viszont ismeri önmagát és nem akar téged szomorúnak látni ámbár a másik változat az hogy fél egy rendes kapcsolattól
2009. aug. 25. 23:13
 4/6 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok? Mert ennek lehet több oka is.. Van ismerősöm aki hasonló helyzetben volt annó.. Lehet hogy így tudnék neked okokat adni..
2009. aug. 25. 23:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát ez lol..

Ismerem a szitut..egyik haverom is pont ilyen..ha nincs csaja,akkor valakivel mászkál,akivel beszélhet smárolnak meg minden,aztán ha oda kerül a sor,közli,hogy nem akarja kihasználni(nem akar szexelni)..

Aztán ha van mehet a csaj amerre lát..

Kihasznál,csak nem olyan formában..Ez van..Sajnos ezt el kell ismerned neked is.

2009. aug. 25. 23:33
 6/6 anonim ***** válasza:
ne haragudj de nem hiszem hogy normális a srác
2009. aug. 25. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!