Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Zavarna titeket, hogy ha a kiszemeltedről kiderülne, hogy nincsenek barátai?
Figyelt kérdés
Ez kizáró ok nálatok vagy adnátok neki egy esélyt?2012. dec. 22. 18:23
2/15 WhiteLabel válasza:
nem kizáró ok, de azért elgondolkodtatna hogy mi a baja az agyával..
3/15 anonim válasza:
Engem nem zavarna, annál több időt tudnék vele lenni:)
4/15 anonim válasza:
Általában a legértékesebb és a legértéktelenebb emberek szoktak népszerűtlenek lenni, azt pedig könnyű kiszűrni, h vki ezek közül melyik kategóriába tartozik.
5/15 A kérdező kommentje:
Ez most jól esett, kösz. Szóval akkor mindjárt azt feltételezed róla, hogy nem normális.
2012. dec. 22. 18:27
6/15 anonim válasza:
Leszarom, hogy vannak e barátai , vagy sem. Az érdekel, h ő maga milyen. Én mindenkinek adok egy esélyt , aki tetszik. Nyitott vagyok. Ha meg már összejöttünk, ott leszek neki én.:))
7/15 WhiteLabel válasza:
Nem feltétlen, azt mondtam hogy elgondolkodnék rajta, mert azért valjuk be az embereknek kellenek barátok, bár tudom akinek nincsenek roppant jól megvannak nélkülük de ez már mást téma.
8/15 anonim válasza:
Élvezném az előnyeit,az hogy milyen ember majd kiderül.
Ha nagyon zűrös akkor mehet tovább.
9/15 A kérdező kommentje:
Ma 18:41
Hogy érted azt, hogy zűrös?
2012. dec. 22. 18:42
10/15 anonim válasza:
Miért ne adnék?
Azért mert nincs baráti társasága? Manapság kevés embernek van igazi baráti társaságai. A haver sok de hogy ki az igazi barát na az már kérdésesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!