Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem mernek a mai fiatalo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mernek a mai fiatalok szakítani egymással?

Figyelt kérdés
Inkább szenvednek hónapokig vagy tovább egy boldogtalan kapcsolatban mint egyedül lenni, megpróbálni mással
2012. dec. 22. 17:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én azért, mert egész életemben egyedül voltam és nem akarom újra azt ,lefoglal a suli meg stb.. de akkor is egyedül vagyok az a gond,hogy a barátomon kívül nincs senki akivel megbeszélhetném a problémáimat stb.. a legjobb barátnőmről is kiderült,hogy nem az .. a suliba meg hülye pic.sák járnak akikkel nem lehet kialakítani olyan igazi barátságot.
2012. dec. 22. 18:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Ez egy olyan dolog, amiben meg kell találni az arany középutat. Az sem jó, ha valaki rögtön megfutamodik, amikor nehézségek adódnak, de az sem, ha még a sz*rt is meg akarják javítani.

Saját életemből is tudok példát hozni. Volt egy barátom, fél évig voltunk együtt, és egy idő után kibírhatatlan volt, kínzott érzelmileg. Sokszor próbáltam javítani a dolgokon, sokszor megbocsájtottam neki, ha őszintén sajnálta a dolgokat, de pár napnál tovább sosem tartott ki. Amikor már minden felé táplált emberi érzés halott volt bennem, és átlépett minden határt, akkor kidobtam. Hónapokig hallgattam, hogy milyen undorító vagyok, amiért megfutamodtam, menekülök...stb. Pedig egy percig sem bántam, hogy végre kiléptem abból a kapcsolatból, sőt, előbb kellett volna.

Viszont volt (van) olyan is az életemben, akit teljes szívemből szeretek, és a legreménytelenebb szituációban is képes vagyok hinni, bízni, reménykedni, és terveket szőni, hogy hogyan hozzam helyre a dolgokat.

Szóval érzésektől is nagyban függ az egész. A lényeg pedig mint mondtam, az arany középút.

2012. dec. 22. 18:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Így van. Éljen Horatius!:D
2012. dec. 22. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!