Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzó vagy taszító?

Figyelt kérdés
Kedves lányok/hölgyek! Ismerkednétek-e egy olyan sráccal, aki ötletgazda, alphahím típus, udvarias, precíz, de nagyon okoskodó, és ha valaki állít valamit, kicsi eséllyel hagyja szó nélkül, emellett nagyon hirtelen haragú, és minden megmérettetést (akár barátit) vérre menő versenyként fog fel?

2012. dec. 22. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:
inkább taszító számomra..
2012. dec. 22. 15:34
 2/6 anonim válasza:
73%
Amikor le van írva, el kell olvassa a hölgy, ezért ilyen esetben az agya primitív fele háttérbe szorul és a tudatos, logikus énje fog válaszolni, amely azt fogja mondani, visszataszító. A valóságban viszont több szerephez jut az agy primitív, ösztönös része, ezért ott nagyobb eséllyel fog neki tetszeni.
2012. dec. 22. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak az utolsó két tulajdonsággal van gondom nekem.. Másképp szeretem aki hozzá tud szólni a dolgokhoz, még ha kritikusan is:D
2012. dec. 22. 15:41
 4/6 Dorky ***** válasza:
Hogyne! Nagy kihívás lenne, mert én is tartom magam a véleményeimhez...:)))
2012. dec. 22. 15:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindig taszítónak gondoltam az olyan öntelt alakokat, akik nem képesek elfogadni mások igazát és nem bírják a vereséget. Ugyanis ha bár megmérettetést versenyként fog fel, ennyire komolyan, akkor ott nincs helye a vereségnek és képtelen kezelni ha mégis alul maradna.

Tudod kinek kéne ilyen...

2012. dec. 22. 17:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Kinyírnánk egymást...
2012. dec. 22. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!