Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy 14 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 14 éves lány meg egy 17 éves fiú ősszeillenek? 14/l

Figyelt kérdés

hát van egy fiú 17 éves és nagyon tetszik nekem azt mondta én is neki,de tegnap feljött a szex téma és hülyeségből írta hogy majd "pumpálunl" és hát én ugye erre írtam hogy én még várni akarok ezzel...

és hát ő megsértődött hogy miért nem bízok benne mert ő komoly kapcsit akar, és azt mondta hogy vége,én egy kb. 30 perces ugymond "hisztivel" elértem hogy átgondolja a dolgokat és ne legyen vége,mert én nem tudnám elviselni ha elveszítém :(

légyszi normális válaszokat :)

14/l

2012. dec. 22. 12:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8-as: De gondolom ő nem csak azt akarta egész kapcsolatotok alatt.Ő hiába jönne vele össze, csak fájdalom lenne a vége, mert a srác nem azt akarja tőle, mint a te barátod tőled.
2012. dec. 22. 13:50
 12/14 anonim ***** válasza:
*bocs, 10-est akartam írni.
2012. dec. 22. 13:51
 13/14 A kérdező kommentje:
De azon sértődött meg hogy én feltételeztem róla hogy ő olyan aki csak a szexre hajt,meg hogy én csak játszani akarok vele...na hát én ezen kaptam egy szép síró görcsöt,hogy tudnék én játszani mások érzéseivel mikor még csak 1 pasim volt és akkor is ő szakított...:'(
2012. dec. 22. 15:57
 14/14 anonim ***** válasza:

Így már más.Próbáld meg, ha úgy érzed, hogy nem csak kihaszál.Ne sírj ilyenek miatt, csajszi.Sok sikert és boldogságot!:)

És boldog karácsonyt!:)

2012. dec. 22. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!