Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 14 éves lány meg egy 17 éves fiú ősszeillenek? 14/l
hát van egy fiú 17 éves és nagyon tetszik nekem azt mondta én is neki,de tegnap feljött a szex téma és hülyeségből írta hogy majd "pumpálunl" és hát én ugye erre írtam hogy én még várni akarok ezzel...
és hát ő megsértődött hogy miért nem bízok benne mert ő komoly kapcsit akar, és azt mondta hogy vége,én egy kb. 30 perces ugymond "hisztivel" elértem hogy átgondolja a dolgokat és ne legyen vége,mert én nem tudnám elviselni ha elveszítém :(
légyszi normális válaszokat :)
14/l
összeillés nem a kortól függ...
de én speciel nem ajánlom, dehát Te már meg is magyaráztad mi a különbség...:/
Akk szerintetek felejtsem el? :/
elég nehéz lesz...
és változni szerintetek nem fog?
Őt semmi képp nem ajánlom,csak a szexre megy!
Bár én is megdugnék egy 14-évest,de nem csak azért.
17f
Ezt inkább felejtsd el!
De tényleg.
Ezért mondom mindig, hogy hiába arcoshodnak a lányok hogy "ők előbb érnek mint a fiúk", és ezért kell nekik mindenáron több évvel idősebb pasi. Nem így van, nem vagy korábban érő, mert elhiszed hogy nem csak dugásra kellesz neki. Bedőlsz egy ilyen átlátszó átb@szásnak. Mi pasik pontosan tudjuk ezt... ha csak dugni akarunk, egyszerűbb keresni egy fiatalabb csajt, mert majdnem olyan egyszerű rávenni, mint egy részeg csajt a buliban.
Legyen eszed, dobd ki a pi.csába és keress magadhoz illőt...
17F
Figyelj, egyszerűbb most elfelejteni, mintha már járnátok pár hónapja, lennének közös emlékeitek, valamint neki adtad a szüzességed és utána hirtelen dobna.Hidd el, neki egy picit sem hiányoznál utána, mert amit akart azt megkapta, utána már csak nyűg lennél neki mindig találkozni, beszélgetni, programokat csinálni, ezért dobna.És azért az első alkalomnak szép emléknek kellene lennie és olyannak odaadni a szüzességed, aki igazán megérdemli és viszont szeret.
Felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!