Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar meleg fiúknak tetszenek a cigány fiúk?
22:52
Valószínűleg véletlenül találkozott egy hetero cigánnyal, aki melegnek adta ki magát, hogy kirabolhassa.
Láttam már több cigány meleget. Olyan mimózák, hogy az már fáj. Kenyérre lehet kenni őket. Az, hogy rád támad, vagy kirabol elképzelhetetlen.
2012. dec. 22. 11:23
Van több meleg cigány barátom.
Próbáltam őket a veszélyekre és a higiéniára szoktatni, több kevesebb sikerrel.
Egy dolgot nehezen értettek meg, azt, hogy nem engedem fél perc után elélvezni. Több ok miatt, szeretek szopni és nem mindegy bevettem és már nyelhetem vagy húsz perc után annyi ondót élvez a számba amennyiről nem is álmodott!
Rájöttek igazam van!
2012. dec. 22. 12:06
13/32 A kérdező kommentje:
Van egy cigány fiú az osztályomban, nagyon helyes kicsit lányos az arca (olyan mint egy angyal), szép kidolgozott a teste, mindig a többi (egyébként magyar) fiúkkal lóg meg hülyül, jól öltözik, sosem volt még mocskos vagy büdös, még annó ex-pasim (magyar) mondta, hogy ő leszopta a fiút (a cigányt), mindig nagyon kedves velem, ha többiek nincsenek ott szoktunk ölelkezni, puszit is adott már többszor az arcomra (ilyenkor a mennyországban éreztem magam :D), szóval szerintem meleg, de lehet hogy nem mert egyébként nagyon férfias semmi buzzzis mozgás, fozicik, láttam már csajjal is stb. Nem tudom mit csináljak, mert cigány és anyuék is gyűlölik a cigányokat, szóval nem tudom jó ötlet lenne-e ha összejönnék vele na meg aztán lehet hogy heteró, szerintetek nyissak felé, bepróbálkozzak ?
Szerintem próbálkozz be nála ha ennyire odáig vagy érte. Amúgy én nem tudom, szerintem tudnék együtt lenni roma meleg sráccal, főleg ha helyes, és nagy van neki. (nem tudom, de szerintem nagy lehet nekik :D) Amúgy pedig nekem is van egy osztálytársam, ő nem tudom, hogy cigány-e vagy nem, de nagyom helyes fekete bőrű, szeme haja is fekete, és sztem nagyon jól néz ki. :)
2012. dec. 22. 13:56
15/32 A kérdező kommentje:
Én is hallottam már róla, hogy a cigányoknak nagy :D nem tudom igaz-e, de szerintem a magyar pöpös is elég nagy :DDD
Jó, ha nagy de legyen szép is az a farok :DDD
kövezzetek meg, de undorítónak találom ezt a beszélgetést.
2012. dec. 30. 02:10
17/32 Novaaa válasza:
meleg cigány O.O ó te jó ég! Szerintem a magyar meleg fiúk sem pont cigány fiúkra buknak :) Én személy szerint soha az életbe nem járnák roma származású személyel. Meg a szüleim ki is nyírnának :)
2013. jan. 1. 16:50
18/32 A kérdező kommentje:
Nekem összejöttek a dolgok vele, annyira boldog vagyok, jó vele, mondjuk nekem a szex is jobb vele mint az előző pasimmal, meg jobban árad belőle a szeretet, mikor megölel vagy átfog annyira érzem, azt, hogy hogy akar engem, hogy kedvel, jobban eltudok vele lenni, beszélgetni, egy csomót nevetünk, előző pasimmal aki magyar volt, csak szexeltünk, figyelembe se vette az igényeimet, meg kis nyuszi volt sosem állt volna ki értem, a mostani meg olyan igazi nagy kan imádom :D :). Hát sajnálom, hogy ilyen véleménnyel vannak itt az emberek a cigányokról, de hát ez Magyarország, pedig mikor feltettem a kérdést azt hittem, hogy a melegekben nem lesz ennyi előítélet, de itt is csak a gyűlölet árad és egy olyan választ sem kaptam amire igazán kíváncsi voltam. Sokszor van mikor büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok, de elég sokszor megesik mikor azt gondolom, hogy kár hogy Magyarországon születtem.
Az már magába bűn hogy meleg, de hogy még cigány is, duplán kell agyoncsapni az ilyent...
2013. jan. 2. 21:00
Hát bánhatod is, Izraelbe jobb dolgod lenne....
2013. jan. 2. 21:01
Kapcsolódó kérdések: