Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan felejtsem el a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejtsem el a volt pasimat? Van ra valamijen jo trukk?

Figyelt kérdés
nagyon szerelmes vagyok a volt baratomba de en nem kelek neki s nemtom h felejtsem.Mit csinaljak hogy ne gondoljak egesz nap ra?:(
2009. aug. 23. 20:40
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Én azt csináltam hogy lefoglaltam magam egész nap csináltam valamit ami lefoglalta a gondolataim is igy nem volt idöm rá gondolni nem lesz könnyü és sok idö kell hozzá de menni fog keress valami tartos hobbid táblázd be minden szabadidöd járj el esténként bulizni ..
2009. aug. 23. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy pasit legjobban pasival lehet elfelejteni, szóval nyisd ki a szemed és keress mást :)
2009. aug. 23. 22:59
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Az elektrosokk az jó lehet. Csak az a baj, hogy olyankor minden mást is elfelejtesz.
2009. aug. 24. 10:25
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
Barátok. Tequila. Új pasi(k).
2009. szept. 15. 16:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Az előző válaszadóknak tökéletesen igaza van, méghozzá úgy egész a dolog ha összeolvasod mind3nak.

Kifejtem miért:

1. Ha lefoglalod magad akkor nem fogsz tudni magadra gondolni olyan mélységben hogy mennyire rossz neked hogy az akit szeretsz nem viszonozza

2. A fájdalom és a "széttépettség" érzése csak akkor fog elmúlni ha találsz valamit ami jobban érdekel ennél az érzésnél és az leggyakrabban egy másik ember. Ugyanis minden ember iránt érzünk egyfajta impulzust a receptorainkkal (vagy mikkel:D). Pl.: megszokjuk mások jelenlétét és mikor távoznak az életünkből az okozza a hiány érzését hogy nem kapjuk meg azokat az impulzusokat amit ez a személy indított el vagy okozott bennünk.

3. Alkohol: na ez kétélű fegyver. A bulik, a mások miatti ivászat jobban megmarad az ember emlékezetében, és az alkkoholnak emlékmegőrző képessége van. Ha most elmész és leiszod magad akkor biztos lehetsz abban hogy 2 vagy akár 15 év múlva is emlékezni fogsz arra hogy ez megtetted azért hogy ŐT elfelejtsd.

Gyógyszert akarsz? Akkor fentebb egy részét már leírtam, a további összetétel az ha valahova mész akkor hallgass zenét fülhallgatóval. Valami ütemeset, pörgőset. Menj a barátaidhoz. És ne legyél egyedül. Összeomlanod nem szabad, előtted az élet, új remény, új szerelem.

De találtam neked egy idézetet is, ami nekem is segített, mert igaz és tényleg úgy van ahogy leírja, legalábbis szerintem:

"senkit sem lehet megvigasztalni, ha elveszti azt, akit szeret. Minden vigasz erőtlen és hamis. Főleg az a mondat, hogy "az idő majd begyógyítja a sebedet".

Nem igaz. Ez nem olyan seb, ami gyógyul.

A fájdalom érzése idővel csökkenhet, de a széttépettség érzése megmarad.

Egyetlen dolog szünteti meg a másik hiányának a fantom-fájdalmát: ha nem szeretjük tovább. Ha elfelejtjük. Amikor azt mondjuk, hogy az "idő gyógyít", erre gondolunk. A felejtésre. Ez azonban - ha valóban szeretünk - nem lehetséges.

A szeretet hiányát csak egyetlen dolog gyógyítja: ha újra találkozunk azzal, akit szeretünk. Semmi más. Jövőre, húsz év múlva, odaát, vagy egy másik életben... Mindegy. A hiány mindaddig él, amíg nem látjuk újra. Nem is az emléke, a hiánya él bennünk."

Légy most erős. Véget ért valami az életedben. De rengeteg ajtó áll még nyitva előtted, olyan emberekkel akik alig várnak rád.

Jakomo 25F

2009. szept. 15. 18:29
 6/6 anonim válasza:

egy szerű ne gondolj rááááá!!!! :) szerintem sok ídő mulva de el fogod felejteni:)

addig is jó bulást:)

2009. szept. 15. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!