Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a mai 13-14 éves lányokról akik ilyen 18-24 éves fiúkkal jönnek össze és még azt mondják, hogy rendesek azok fiúk?
Figyelt kérdés
2012. dec. 21. 18:49
11/14 anonim válasza:
Én pont 23 vagyok,és pasi.Én azt értem,hogy mit akarhatnék én,egy 14 éves lánytól,aki jól ki van fejtődve...De ő is gondolom ugyanezt akarja.Szerintem tudják,hogy mi többet tudunk már a szexben,mint a 15 éves fiúk.Kapcsolatot viszont nem tudom...Persze én is rendes vagyok,meg minden,de nem tudok nagyon beszélgetni egy 14 évessel,nincs közös témánk,esetleg hogy így szeretem,vagy úgy.Szóval a mi felünkről is ,meg az övékről is csak a szex lehet jó,a kapcsolat része meg hamar tönre tud menni.De 14 alatt nem szabad,a törvény bünteti.Most lehetnék állszent,hogy nem kezdek 14-5 évessel,de ha úgy alakul,simán.De nem azokra hajtok külön,hogy csak olyan kell,és másmilyen nem.
12/14 anonim válasza:
14-18 még okés lehet ha a fiú vár... ha nagyon gyerekes 19 is talán, de ez annyira személy-függő hogy azt el nem tudom mondani. Az ilyen korú lányoknak max 1-2 évvel nagyobb fiú a jó mert az még nem akar annyi mindent de kicsit érettebb...
13/14 anonim válasza:
Én azt, hogy egy ostoba, viszketős kis csitrik! Nekem még 18 éves koromban, sőt alatta sem lett volna óhajom összejönni egy ilyen kis csitrivel. Hát nem, hogy 24 évesen! És ráadásul 14 alatt törvénybe is ütköző az ilyen "affér".
14/14 anonim válasza:
Még mindig jobb, mint régen, amikor a 14 éves lányokat 30-35 éves pasikhoz adták férjhez, mert annak már van egzisztenciája..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!