Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye ti is hátrahagynátok ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ti is hátrahagynátok ezt az egészet?

Figyelt kérdés

Két éve ismertük meg egymást pont ezen a napon. Engem akart, nagyon. Normális, rendes csinos és okos lánynak tart. De aztán pont ma szakitottunk is. Egész két év alatt szinte levegőnek nézett, gyerekként viselkedett velem és folyton nevelni akart. Ez mi??? Vélemények? Normális válaszokat szeretnék!

L22

2012. dec. 21. 00:00
 1/10 okoska31 ***** válasza:
Pont fogalmam sincs. első tippem, hogy jól nézel ki, és kellett egy vagyontárgy, akit lehetett mutogatni - ezért volt a sok nevelés.
2012. dec. 21. 00:03
 2/10 A kérdező kommentje:

Szerintem is :) sokat hallottam ezt is.

Kössz a bókot :P

2012. dec. 21. 00:04
 3/10 anonim ***** válasza:
és szőke is vagy
2012. dec. 21. 00:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Őőőő, várjá' rámírt egy haver msn-en.
2012. dec. 21. 00:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Vess neki véget! Ezen már nincs mit átbeszélni, egyértelműen hülyének nézett téged.
2012. dec. 21. 00:16
 6/10 A kérdező kommentje:
Nahát, de okos itt a második kommentelő :) Te tudod aztán a legjobban a helyzetet :)
2012. dec. 21. 00:17
 7/10 anonim ***** válasza:
gáz énis ilyen voltam, de úgyérzem megváltoztam
2012. dec. 21. 02:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Túl nagy a korkülönbség a pasi javára, nem?
2012. dec. 21. 11:53
 9/10 A kérdező kommentje:
5 év van csak köztünk, úgy gondolom az nem sok
2012. dec. 23. 01:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű az egész: ha valaki szeret, nem érezteti veled, hogy kisebb vagy nála. A másik: ha téged bántott az állandó "nevelése", miért nem tetted szóvá? Ilyet szerintem ott kell hagyni, bár szívügyben nehéz tanácsot adni.
2013. jan. 4. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!