Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódok máshoz?

Figyelt kérdés
Miért van az,hogy van a barátom, akiért odáig meg vissza voltam,de már annyira nem és máshoz meg túlságosan is vonzódok.. A másik srác akihez vonzódom ha vele vagyok mindig ilyen jó napom lesz meg midnen, de amikor a barátommal vagyok akkor is boldog vagyok,de már nem annyira mint az elején. ELég érdekesen fogalmaztam meg az tény, ezért bocsánatot is kérek. Tudtok erre valamit mondani ami talán segítene? 18L
2012. dec. 20. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet nem ő az igazi neked :S
2012. dec. 20. 20:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert nem vagy szerelmes a barátodba.
2012. dec. 20. 20:25
 3/4 A kérdező kommentje:
hát már sajnos én is kezdek rájönni.. de nincs szivem pont most karácsony elött szakítani,de tudom,hogy nem is húzhatom,mert csak rosszabb lesz.. :S
2012. dec. 20. 20:25
 4/4 anonim ***** válasza:
szánalomból ne járj vele.
2012. dec. 20. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!