Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megtanulni a dominaságot? Hogyan kell ezt szép lassan bevezetni egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

A hajlam már kiskorom óta megvan bennem, de most lett olan párom aki azt hiszem érdeklődik az alárendelt szerep iránt, többször is beszélgettünk erről, hogy szeretne egy nyakörvet, ha az arcára ülnék, elfenekelném stb.

Viszont mivel tapasztalatlan vagyok az ilyesmiben, félek tőle hogy valamilyen fizikai vagy lelki traumát okozok neki, pl elszorítom az ereit mert rosszul kötözöm ki.

Van valami olyan oldal ahol le vannak ezek írva?

2012. dec. 20. 16:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm, ezek tényleg hasznosak.

Makacs Kun-nak köszi, pont ilyesmire gondoltam. Esetleg olyan tutorialokról tudtok, ahol pl. le vannak írva a csomózási technikák, gyertyák típusai és használata, eszközök elkészítése, olcsóbb beszerzésére, otthoni fertőtlenítése. Sajnos nem vagyok túl ügyes kezű, de azért megpróbálnék megcsinálni egy-két egyszerűbb dolgot.

Úgy érzem, fontosak a szub oldalról jövő személyes tapasztalatok, vélemények is. Esetleg arra van valami tippetek, hogy hogyan jöhetnék rá, hogy mazochista-e egy szub anélkül, hogy a frászt hozzam rá? Illetve, hogyan lehet finoman kiszedni belőle, hogy milyen területei érdeklik ennek a témának? Sajnos nem könnyű ilyen érdeklődésű párt találni, semmi képpen nem akarom ilyen részletkérdések miatt elveszíteni. Eléggé félénk és szégyenllős, nehezen beszél a vágyairól és tudom róla, hogy kicsit túl nagy a megfelelési kényszere, és könnyedén bele lehet vinni olyasmibe is, ami neki már sok lenne.

Az ásító hivatalnoknak igaza van, valóbban nem akarom komolyan bántani őt, mert mégiscsak szerelmes vagyok belé, de ha nem lennék, akkor is szeretném megspórolni neki magyarázkodást, mert nem akarom tönkretenni az életét azzal, hogy emiatt kirúgják vagy a családtagok, barátok kiközösítsék, esetleg egy életre maradandó emléke legyen a péntek esti szeánsznak.

2012. dec. 22. 12:44
 12/14 Makacs Kun ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, kicsit szétszórt vagyok és elfelejtettem egy fontos dolgot: olyan helyeken üsd, amelyeket ruha fog takarni, hogy mások ne lássák azt, ami csak Rátok tartozik.

Ha nem akarod Tőle megkérdezni, hogy élvezi-e a fájdalmat, akkor figyeld meg, hogy áll-e például a verése közben a farka! Ha nem, akkor csak kicsit mazochista, vagy kicsit sem. Én például ilyen vagyok :)

Ebben az esetben is élvezheti valahogy a fájdalmat, mert a szervezetben a fájdalom miatt morfium-szerű, de nem káros anyagok (endorfin) keletkeznek. Még két hét múlva is éreztem a hatását. Földobta a hangulatomat :)

Szerintem "femdom kötözési technikák" szöveget üss be a keresőkbe, és fogsz kapni találatokat.

2012. dec. 23. 08:41
 13/14 ekeke ***** válasza:
100%

Ja, BDSM a kulcsszó.

Nem kell feltétlenül eszközöket használni!

Maga az egész, ahogy átmegy vanillából valami másba, ahogy viselkedsz, ahogy kezeled, ahogy lejátsszátok a dolgot, már önmagában az is működtessen titeket! Fel tudjátok húzni egymást 10 másodperc alatt az utcán is, csak szavakkal és apró fogásokkal.

2012. dec. 26. 06:58
 14/14 anonim válasza:

Azóta sikerült belejönnöd kérdező? Esetleg profi domina vagy már? 😄

(Amiket a kérdésben írtál, hát ilyen egy igazi álom nő)😅

máj. 26. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!