Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye az újra kezdésnek?
5
Tudod óriási felelősség egy ilyen tanácsot adnod bárkinek is, ugyanis sosem tudhatod, hogy mi lesz.Mi van ha ő asz a bizonyos kivétel? ami erősíti a szabályt.És ha a te rossz tanácsod miatt pont másképp lép mint ahogy normál esetben lépne, és boldogtalan lesz, akkor mit csinálsz?
Ilyen tanácsot senkinek nem adunk.Senkinek.
Én adok ilyen tanácsot... más is... a kérdező dolga hogy megfogadja-e vagy sem, vállalva a kockázatot hogy talán nem a legjobb döntés...
Amit írtam meg tapasztalatból írtam, én is hittem előtte abban hogy ez nem mindig van így. De sajnos én így jártam, hiába adták mások is azt a tanácsot nekem amit most én, nem fogadtam meg. Ennyi.
7
Senki nem ad ilyen tanácsot, akiben a minimális emberség, intelligencia, és felelősségérzet található.Senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!