Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van esélye az újra kezdésnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélye az újra kezdésnek?

Figyelt kérdés
az ex párom szex kapcsolatot akar folytatni velem, remélem ujra eggyütt leszünk

2012. dec. 20. 15:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól, hogy ő szexuálisan érdeklődik irántad, még nem biztos, hogy komolyabbat is akar tőled.
2012. dec. 20. 15:28
 2/9 A kérdező kommentje:
és érdemes az ilyenbe belemenni valyon...
2012. dec. 20. 15:30
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egy szex kapcsolatnak nincs értelme. És én úgy látom, hogy ha vmi egyszer nem működött, azt kár erőltetni.
2012. dec. 20. 15:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Miért az ex"párodra" (bár párja a zokninak van)fogod amit te szeretnél:DD
2012. dec. 20. 15:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Ebből már nem lesz semmilyen kapcsolat, tapasztalatból írom. Ő kihasználja az érzéseidet, Te meg lelkileg sérülni fogsz. Majd mikor már mindennek vége és eleget szenvedtél rájössz, hogy mekkora hülye voltál. Csak akkor menj bele ha Te sem vársz többet és fel tudod dolgozni azt, hogy csak kihasznál...
2012. dec. 20. 17:30
 6/9 anonim ***** válasza:

5

Tudod óriási felelősség egy ilyen tanácsot adnod bárkinek is, ugyanis sosem tudhatod, hogy mi lesz.Mi van ha ő asz a bizonyos kivétel? ami erősíti a szabályt.És ha a te rossz tanácsod miatt pont másképp lép mint ahogy normál esetben lépne, és boldogtalan lesz, akkor mit csinálsz?

Ilyen tanácsot senkinek nem adunk.Senkinek.

2012. dec. 20. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Én adok ilyen tanácsot... más is... a kérdező dolga hogy megfogadja-e vagy sem, vállalva a kockázatot hogy talán nem a legjobb döntés...

Amit írtam meg tapasztalatból írtam, én is hittem előtte abban hogy ez nem mindig van így. De sajnos én így jártam, hiába adták mások is azt a tanácsot nekem amit most én, nem fogadtam meg. Ennyi.

2012. dec. 20. 20:08
 8/9 anonim ***** válasza:

7

Senki nem ad ilyen tanácsot, akiben a minimális emberség, intelligencia, és felelősségérzet található.Senki.

2012. dec. 20. 20:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Ebből csak annyit szűrtem le hogy Te is ilyen szexkapcsolat-függő vagy aki szereti kihasználni az emberek érzéseit... Azt meg ne mondd meg ki milyen tanácsot ad és mi a normális... baj van az értékrendeddel...
2012. dec. 21. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!