Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A 14-18 év körüli srácok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 14-18 év körüli srácok szeretik az idősebb lányokat?

Figyelt kérdés
Én úgy vettem észre zavarja őket a korom (24 vagyok), pedig nem nézek ki annyinak. De miért olyan zavaró ez nekik?
2008. máj. 28. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen téren... Mert ha párkapcsolat terén gondolod, akkor azért zavarja őket, mert tapasztalatlanok és emiatt lehetnek gátlásaik. Viszont valamelyik tizenéves épp azért jár idősebb lánnyal, mert rengeteg tapasztalatra tehet szert, sokat tanulhat. Meg kell találni azt a srácot, akin látszik, hogy az idősebbekre bukik, vagy épp ő megy utánad.
2008. máj. 28. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:

szerintem bejön nekik, legalábbis az osztályomban:D... végignézve a mostani tinilányokon, nem is lepődöm meg, nem valami jó a felhozatal:/

de azért 10 év különbség hát elég sok.

2008. máj. 28. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:

20 ev korul nekem mindig volt mindenfele koru rajongom. Senkit nem erdekelt a korom csak engem...

De egy 14-16 evessel? Ugye csak viccelsz?

2008. máj. 28. 22:37
 4/5 anonim válasza:
Én személy szerint szertem ha velem egy idős vagy idősebb a lány :)
2008. máj. 28. 22:45
 5/5 anonim válasza:
ja és 17 vagyok :D
2008. máj. 28. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!