Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál beteggel?

Figyelt kérdés

Lányok járnátok egy olyan sráccal akinek szívbetegsége van és gyógyszereket kell szednie, kontrollra kell járnia? Mütét miatt nagy hegem van, alkoholt nem fogyaszthatok. Néha elöfordul hogy rosszabbul vagyok akkor akár egész napos pihenésre van szükségem. Ha amugy bejönnék mit szólnátok?

F/21

2012. dec. 19. 22:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem szabad, emiatt kevesebbnek érezned magad!

Ha lányról lenne szó, akkor én igent mondanék, fel a fejjel :)!

2012. dec. 19. 22:16
 2/12 Dorky ***** válasza:
Ez nem lehet akadály...ha valakiben megvan az a kisugárzás, ami megfog, nem tántorít el egy betegség:)
2012. dec. 19. 22:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Bár más jellegű a problémám, de nem adtam fel. Ilyen miatt te nem érsz kevesebbet. Ha valaki megszeret akkor ennek tudatában kell melletted élnie. Engem is elfogadott a párom mozgássérültként, pedig eléggé látható rajtam.
2012. dec. 19. 22:20
 4/12 anonim ***** válasza:

Én jártam egy súlyosan szívbeteg lánnyal.

Ha valaki szeret, annak ez nem fog számítani!

2012. dec. 19. 22:20
 5/12 anonim ***** válasza:

Nekem spec ez nem lenne akadály. Igen, aggódnék miattad, és lehet, néha túl anyáskodó lennék, pláne azokon a napokon, amikor mondod, hogy rosszabbul vagy, de amúgy megérteném a problémát, és igazán, ez nem lenne kizáró ok. Ha megismerlek, értelmes, művelt, humoros, rendes srác vagy, akkor egy ilyen "kis apróság" (csak azért idézőjeles, mert gondolom, neked ez nem éppen kis apróság) miatt nem néznék rád rosszabb szemmel.

Ha megnézed, Stephen Hawking, már mióta mozgásképtelen, beszélni se tud, mégis vagy 3 felesége volt és ki tudja, hány gyereket csinált, pedig még 20 éves sem volt, mikor elkezdődtek a bajai. És még csak nem is volt egy szépség sosem. Látod, ésszel mennyi mindent el lehet érni? :D

2012. dec. 19. 22:45
 6/12 anonim válasza:

Figyelj! Ez nem jelent semmit ha szeret valaki.

Emiatt ne érezd magad kevesebbek, mert te is ugyanolyan értékes ember vagy!

Remelem találsz olyat aki teljes szívből szeret es gondoskodik rólad meg vigyáz rád:)

2012. dec. 19. 22:47
 7/12 anonim válasza:
járnék persze ha beléd szeretnék. ha van kedved erről beszélni írj privit :)
2012. dec. 19. 22:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Igen persze, hogy járnék. Aki szerelmes az nem ilyen miatt mond nemet.

21/L

2012. dec. 19. 23:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Nálam ez biztos, hogy nem lenne kizáró ok. De az biztos, hogy nagyon aggódnék miattad, magam is borzasztó hipochonder vagyok...
2012. dec. 19. 23:13
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kicsit megnyugodtam, hogy azért nem vagyok reménytelen. Az a baj, hovy legutobb is nem tudtam elmenni a megbeszélt randira mert rendetlenkedett a szivem. Mivel még nem is ismertem a lányt nem akartam ezzel terhelni. Sajnos nálam ez mindig benne van a pakliban. Csak nem tudom hogy igy hogyan tudna belém szeretni valaki. Egy lány mondta hogy a kapcsolat elején mást várna, nem azt hogy egy beteg rigojáihoz alkalmazkodjon. Élni bulizni akar
2012. dec. 19. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!