Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál beteggel?
Lányok járnátok egy olyan sráccal akinek szívbetegsége van és gyógyszereket kell szednie, kontrollra kell járnia? Mütét miatt nagy hegem van, alkoholt nem fogyaszthatok. Néha elöfordul hogy rosszabbul vagyok akkor akár egész napos pihenésre van szükségem. Ha amugy bejönnék mit szólnátok?
F/21
Nem szabad, emiatt kevesebbnek érezned magad!
Ha lányról lenne szó, akkor én igent mondanék, fel a fejjel :)!
Én jártam egy súlyosan szívbeteg lánnyal.
Ha valaki szeret, annak ez nem fog számítani!
Nekem spec ez nem lenne akadály. Igen, aggódnék miattad, és lehet, néha túl anyáskodó lennék, pláne azokon a napokon, amikor mondod, hogy rosszabbul vagy, de amúgy megérteném a problémát, és igazán, ez nem lenne kizáró ok. Ha megismerlek, értelmes, művelt, humoros, rendes srác vagy, akkor egy ilyen "kis apróság" (csak azért idézőjeles, mert gondolom, neked ez nem éppen kis apróság) miatt nem néznék rád rosszabb szemmel.
Ha megnézed, Stephen Hawking, már mióta mozgásképtelen, beszélni se tud, mégis vagy 3 felesége volt és ki tudja, hány gyereket csinált, pedig még 20 éves sem volt, mikor elkezdődtek a bajai. És még csak nem is volt egy szépség sosem. Látod, ésszel mennyi mindent el lehet érni? :D
Figyelj! Ez nem jelent semmit ha szeret valaki.
Emiatt ne érezd magad kevesebbek, mert te is ugyanolyan értékes ember vagy!
Remelem találsz olyat aki teljes szívből szeret es gondoskodik rólad meg vigyáz rád:)
Igen persze, hogy járnék. Aki szerelmes az nem ilyen miatt mond nemet.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!