Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
38 évesen járnál egy 24 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
2012. nov. 8. 23:37
2/11 anonim válasza:
És még ezt itt kérdezed meg? Néz már magadra. Kérdezd meg megadtól, hogy téged zavar-e? Ő elfogadja? Ha mind2en benne vagyok, akkor nekünk MI A LÓFASZ KÖZÜNK VAN HOZZÁ???
3/11 anonim válasza:
nem - 38 évesen én már családapa leszek remélhetőleg
6/11 anonim válasza:
Semmi esetre sem! Abban a korba már csak dugni kell az ilyen fiatal lányokat.
7/11 anonim válasza:
simán, ha így hozta a sors akkor meg főleg
8/11 anonim válasza:
A 2.-egyet kell h értsek. :-)
Egyébként nekem nem 14, hanem 17 évvel idősebb a párom. Már 4 éve, h jól megvagyunk.
A 24 éves már nem kis csitri, tudja mit akar. Nem azért kellesz neki, h felvágjon. A férfiaknak amúgy is másabb/tágabb a biológiai órájuk, ami a gyerekeket illeti.
Az edzőmnek is 13 évvel fiatalabb a felesége. 26 éve házasok és 3 gyerekük van.
Ne mások véleménye érdekeljen, mert hideget-meleget így is úgy is fogsz kapni.
Ui.:Generációs problémánk nekünk még nemigen volt.
24N :-)
9/11 anonim válasza:
ha még nem vagy házas 38 évesen és nem is voltál, akkor te már agglegény maradsz, a csaj meg pár év múlva lelép és férjhez megy a következő pasihoz
Egyébként meg h.lye aki nem járna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!