Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el neki?
Nos az a helyzet,hogy a mai nap folyamán megtetszettem egy olyan lánynak akinek nagyon nem akartam tetszeni....a probléma az,hogy osztálytársak is vagyunk (ráadásul még jó sokáig) és úgy szeretném neki ezt elmondani,hogy ne sértődjön meg és ne legyen ebből szitkozódás stbstb...
ma beszéltem vele erről és elég finoman elmondtam neki,hogy nekem más tetszik (ez igaz is) és mondtam neki,hogy nem akarok kapcsolatot vele,de valamiért nem volt hajlandó felfogni,tudomásul venni és egy jó kellemetlen beszélgetés után még tovább zavargatott....mivel ilyen téren elég jó szívem van ezért tényleg nagyon nem szeretném megbántani,de ha mégsem áll le szerintetek picit durvább hangnemben mondjam meg neki?? vagy hogyan mondjam meg neki,milyen stílusban????
Ilyen témában még nagyon tapasztalatlan vagyok mert ugyan 21 éves vagyok,de még soha nem volt ilyen,hogy lány jött hozzám oda és közölte velem a dolgokat...eddig mindig én léptem a lányok felé és most ez egy nagyon kellemetlen szituáció és szarul is érzem magam.....
Mit jelent, hogy "zavargat"?
Ha mindig kezdeményez, és már idegesít, akkor igen, mondd meg, akár durvábban is.
De ha csak messziről néz, vagy néha beszélgetni szeretne, akkor egyszerűen tartsd a távolságot, majd rájön..
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!