Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha egy férfi erősen rasszista?
A C és a ZS betűs kisebbséget utálja. Én lennék.
31/F
Az eddigi kedves polkorrekt hozzászólóktól némi értelmes hozzáfűznivalót hiányolok! Annyi már megvan tőletek, hogy Bunkó, Tanulatlan, Tahó a kedves úr....
Borsodi vagyok és az az igazság, hogy szerintem joggal vannak előitéleteim! Ezt cáfolni lehet, mert ismerek viszonylag normális C-ányt! De ha kölcsön kérne egy az utcán pénzt, akkor nem adnék! Egyszer már segítettem egynek, akinek ételt vettem és illedelmesen megköszönte!
ZS-ókat nem ismerek, de tudva azt, hogy mit műveltek az országunkkal és a világgal! Azt, hogy tönkre tették az erkölcsi normákat és egy materiális alapon felépített világot köszönhetünk nekik, sok emberben gyűlöletet vált ki! (én sem szimpatizálom velük ezek után) A felsőbbrendűségi érzetükről nem is beszélve! Azt külön nem értékelem, hogy egymás közt lelketlen állatnak (goj) hívják a nem zsidókat!
Tehát biztos, hogy vannak viszonylag normális C-ok és ZS-ók, de én inkább vagyok előitéletes, elővigyázatos velük a leírtak alapján! Bántani nem bántok senkit, de elmondom a véleményem, ha kell..., még ha vicces formában is!
10-es voltam!
Ausztriában minket nem látnak szeretettel,ne lopj magyar tábla köszön vissza a kirakatból.Akkor most mi is egy alja nép vagyunk,és ciki hogy magyarok vagyunk?
Gondolkozz már ember!Mindenhol vannak jó és rossz emberek!
Amennyi kárt okoztak/okoznak, egyáltalán nem csodálkozom, sőt, egyet is értek. Vélhetően nem poénból utálják őket több országban is. Íme egy korai idézet:
"Zsidou, mit tész, törvénytelen..."
Biztosan az ősmagyarok is hitleristák, rasszisták, fasiszták, trappisták stb. voltak :$$$$
A rétinégerekről meg annyit, hogy egyetlen más országban sincs ekkora hatalmuk, mint nálunk. Kanadába mikor kimentek, 1 hónapon belül sittre vágták az egész gyülevészt. Franciaországban le sem telepedhetnek sehol - keményen meg van szabva, hogy max. 90 napig tartózkodhatnak egy helyen, utána kotródás van. Amelyik negró meg nem hajlandó erre, semmi gond nincs, kivonul a katonaság, jól elrépázzák őket puskatussal, és viszik a sittre a germók közé. És sehol sem hallani hogy csúnyarossz fasiszta hitlerista rasszista trappista kanadaiak meg franciák...
Magyarországon meg? Önkormányzat, saját vajda, saját parlamenti párt, luxussegélyek, támogatások, büntethetetlenség, kiskutyafäsza karikára vágva! Cserébe kapunk parasztozást, magyargyalázást, és 2-8 év tartamú bűncselekményeket. Melyik másik nemzet ennyire ostoba hogy tenyészti ezeket a korcsokat? Mutassatok egyet pls.
23:57 és 23:59, ti bizonyára csak tévében láttátok még őket. Költözzetek ki egy röpke hétre Tasnádra például, ahol a lakosság 99%-a brazil. Utána gyertek hisztizni rasszizmusról.
Ezt a hitgyülis, gyurcsókos szöveget honnan csented 13-as? Nagyon megható és aranyos, már majdnem agyaltam, hogy 1%-ot felajánlok a C-ok, Zs-ók javára!
De miután mind isten pompályában megszületett mennyi teremtmények vagyunk így mind ugyanúgy részesülünk az isteni szeretetben, kivéve az öreg nénik, akit meglopnak és megerőszakolnak a C-ok! Ők nem, mert öregek és még faszisták is! De miután a jóisten mindannyiunkat bőrkötésben adott ki, így biztos mindannyiunkban ugyanannyi szeretet és megértés lakozik..., kivéve a srácot, aki félholtra verte a C-ányt, mert megerőszakolta és utána felgyújtotta a barátnőjét a mező közepén! Ő nem, szerethet mert bántott mást, mert elvettek tőle egy drága dolgot és kioltották más ember életét és még nazi is!
Így hát miután mindannyian isten azonos teremtményei vagyunk, csak mások picit egyenlőbbek...(a magyar max. egyenlő, de inkább koszos korcsszámba vesznek), így az egyenlőbbek többet vehetnek le a nemzet asztaláról..., még erőszakkal is!
Miközben ezt írom, nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek! Az, hogy valaki előitéletekkel rendelkezik, az teljesen normális! Ez olyan, mintha valaki azt mondaná nekem, hogy egyem meg a karfiolt, mert az is étel..., de nem eszem meg, mert nem szeretem! Akkor én karfiolgyűlölő vagyok és visztek a zöldségjogi bíroságra?
Agyalj picit és kérdez meg 10magyar lányt, hogy összejönne-e C-ány sráccal. Megnyugtatlak, hogy 10olyan 8-9 rasszista lesz!
nálam eléggé.
mondjuk én is fajgyűlölő vagyok.
utálom a pókokat.
Természetesen normális.
Az a nem normális aki szereti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!