Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! (illetve lányok véleménye is jöhet! ) ^^ Ha szakítás után rögtön elkezd ismerkedni új lányokkal,1-2vel alakulóban is van a kapcsolat, akkor ez mit jelent?
Ez van.Tudni kell lemondani.
Figyelj szakítottatok.Ez van.Nem tudsz mit csinálni.Felejtsd el.Magadat emészted ha csak rágódsz rajta.
Lehet,hogy én vagyok az undorító férfi de lemegyünk haverokkal iszogatni.Csajozni.Valaki sírással.Valaki ezzel felejt.
Kár ezzel foglalkozni.Vége kész ennyi.
Ő dobott..csak mert kimertem nyílvánítani,hogy már egy jóideje lekaksizza a fejemet..ezen kiakadt és off..amúgy nem látványosan..ask.fm-en tettek fel neki kérdéseket..hogy van e neki alakulóban valaki meg ilyenek..és erről az újcsajról írt jónéhány 'kedves'szót...szóval ez a féltékennyétevősdi kizárt dolog szerintem.
De most töröltem magam facebook-ról és viber-ről is..mert általában ezeken az 'alkalmazásokon'keresztül tudott elérni.. Mit fog belőlle kiváltani?könnyebblesz neki a felejtés,ha nem lát fb-n meg viberen?Szerintetek?
Figyelj.Dobott.A kettőtök útja szétvált.Ne is foglalkozz vele.Azt csinál amit akar.Te ne törődj vele.
Nézz magad elé.Alakítsd az életed.Ő már múlt,történelem.
Ha kuncsorog elküldöd.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!