Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel nagyon leredukálom az esélyeimet?
Igazából nem nyavajogni jöttem, csak véleményt kérni! Igazából egy elég negatív szürke kisegér ember vagyok. A családi hátterem is eléggé zűrös, mert apum 6éves koromban úgy döntött, hogy befejezi földi pályafutását. Így nem igazán van előttem egy apamodell, csak max. bátyám, de ez rajta is látszik. Az anyagi háttér ezzel együtt sejthetően nem fényes, hiszen félárva vagyok....
24éves vagyok és még nem volt senkim, szerintem amiatt, mert nem is nagyon nyílok meg mások előtt könnyen. Egy idő után ez megy és vannak barátaim, haverjaim is. (de lány egy sem) Tanulok még, de egy olyan fősulit választottam, ami nem is tetszik és szívják a vérem is. Ezért nem végeztem még el eddig, de most fogom. Utána a munkaszerzési lehetőség a szakmámon belül nem a legfényesebb. Így tehát a suli is rendesen összetör! Hobbim van, de abban sem vagyok valami hú de nagy tehetség és nem is egy családcentrikus/emberbarát dolog. (thai box):)
Nem vagyok egy partyállat és nem is akarok a társaság középpontja lenni. Kerülöm a feltűnést és inkább visszahúzódóm. A konfliktusokat sem szeretem! Néha sörözök a barátaimmal, ismerősökkel. Próbálkoztam már lányoknál és nem is koptattak le egyből..., viszont később igen! Külsőben semmi extra, viszonylag sportos alkat és ennyi. Változnom kéne tudom, de valami mindíg visszahúz a negatív spirálba! :(
Van így egyáltalán esélyem családot alapítani egyszer? Vagy ezzel sem kéne erőlködnöm?
Nagyon pesszimistán állsz hozzá mindenhez, ezen kéne változtatnod.
Ha változtatsz a hozzáállásodon, akkor minden esélyed meglesz arra, hogy találj egy barátnőt és a későbbiekben családot alapíts.
Tudom jól! De valami mindíg a földhöz vág!
Ha mondjuk megismerkedtem egy lánnyal és tök közvetlenül tudok vele beszélni, akkor jobb a hangulatom..., de bemegyek a suliba és elfog a rossz érzés, hogy még most is itt vagyok! Ha a suli is jó és még a vizsgák is jól mennek, akkor pedig az, hogy nehezen lesz értelmes munkám! Vagy hogy mit szeretnék, de nem tudom megvenni. Ezt persze még az is koronázza, hogy elzavar a már említett lány...
Próbáltam kilábalni, ismerkedni, jobban tanulni, pénzt gyüjteni és nyáron melózni(ez elment kolira és évközi holmikra), de ha valami kicsit jobban ment, akkor a másik tényező mindíg a falhoz vágott! :(
Most azon agyalok, hogy külföldön próbálok szerencsét! De ha ez a családalapításdi nem megy tényleg, akkor nem jövök haza....(így nincs mit vesztenem)
Én úgy érzem, kicsit túl sokat agyalsz. Ami nem mindig (szinte soha nem) jó. Miért ne lenne esélyed családot alapítani? Zárkózott vagy, sokan vagyunk így, és ez nem könnyíti meg a dolgod, de szerintem az itt leírtak alapján nincsen veled semmi baj.
Próbáld meg valahogy kicsit pozitívabban szemlélni a világot, ami tudom, nem egyszerű. Túl komolyan állsz a dolgokhoz, legalábbis én ezt érzem, aztán lehet tévedek. Humor nélkül nem lehet túlélni ezt az életet. Mondjuk azzal se, de az legalább elviselhetővé teszi valamennyire.
Hát köszi szépen a válaszokat! Igazából mindenkitől azt kapom, hogy ebből ki kell törnöm és ha befejezem a sulit akkor ezen megpróbálok változtatni! Az pedig teljesen logikus, hogy poént is kell az életbe vinni..., a vicc a szegény ember aranya, ahogy mondják páran!
A küzdősport mellékes, azt csak azért csinálom, hogy ne tunyuljak el teljesen és hogy valamivel a feszültséget is levezessem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!