Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem szeretnek az emerek? Se baratnonek se szimplan baratnak, mi velem a problema?
Figyelt kérdés
Egy elegge visszahuzodo 15 eves lany vagyok, vannak barataim, elegge szegyellos perverz is vagyok sajnos :/ mi lehet a baj ?2012. dec. 17. 18:18
1/5 anonim válasza:
szégyellős, de perverz? ezt hogy?
amúgy ha vannak barátaid, akkor mi a gond?
mondjuk én is éreztem hasonlóan, aztán bekerültem a gimibe és ott minden megváltozott....
2/5 Mókusgyilkos válasza:
szégyenlős és perverz 1xre?:D
2 kérdésem lenne:
1.: azt meg h a búsba?:D
2.: kulcs a lábtörlő alatt?:P
3/5 anonim válasza:
Vannak barátaid, de barátnönek, barátnak problémás vagy? Picit pontosabban irj magadrol (akár privit).
4/5 anonim válasza:
Leginkább az lehet a gond, hogy nem tudod értelmesen kifejezni magad...
5/5 Mókusgyilkos válasza:
az h problémás barátnak / barátnőnek nem zárja ki hogy legyen pár olyan igen igen eltökélt és szado-mazót kedvelő egyén aki képes elviselni hosszú távon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!