Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon elbasztam? Ciki? Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elbasztam? Ciki? Hogy kell jól?

Figyelt kérdés
Ma vagyunk együtt a barátommal 1 hete és 3 napja..Ez eddigi fiúimmal csak szájra puszi volt. És most ma le akart smárolni és nem tudom valahogy egyszerűen nem ment nem mondott semmit de éreztem hogy rosszul csináljuk..xd És szerintem nagyon ciki.:s Nem szólt semmit de áh.:s Most olyan hülyén érzem magam..leírná nekem valaki hogy nagyjából hogy kell?!:S Tudom hogy hülye kérdés de légyszíves! :S Csak normális válaszokat légyszíves!
2012. dec. 17. 15:36
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
csókolózni nem tudsz,de káromkodni igen?na szép
2012. dec. 17. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
Ezt nem lehet megtanulni drága és kedves kérdező. Ezt majd érezni fogod, meg persze idővel belejössz.
2012. dec. 17. 15:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Gyakorolj..regen hogy csokoloztak az akkori fiatalok? Korbejartak a falu hazait es tanacsokat kertek??? Hajra.eletkepesek a mai fiatalok vagy mi..-.-
2012. dec. 17. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:
keress videókat youtube-on vagy valahol :)
2012. dec. 17. 15:42
 5/7 anonim ***** válasza:

egy hete es harom napja :D nagyonjo :D :D :D

es eddig csak szajrapuszi volt.. hany evesek vagytok, 12-13?:D

2012. dec. 17. 16:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy nagyon elszurtad volna. Mennyi idösek vagytok? Hogyan kell neked/neki jol, nem tudom megmondani, de ha akarod priviben egy-két dolgot irhatok.
2012. dec. 17. 16:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Én megtanítanálak, de a kérdésből nagyon az jön le, hogy az a nyomi nem fog téged inkább majd tovább áll.
2012. dec. 17. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!