Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ciki? Vagy nem gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki? Vagy nem gáz?

Figyelt kérdés

A barátommal holnap leszünk 1 hete együtt.:) 4-szer elkísért egy darabig haza fele megöleltük egymást és megpusziltuk egymást (arcra) Holnap leszünk egy hete együtt..de még nem sétáltunk kézen fogva és nem adott szájra puszit. Már fogta meg a kezem de akkor csak álltunk..gondoltam holnap már megfogom a kezét és búcssúkór szájra puszit adok neki csak nem tudom hogy az nem ciki ha a lány add először szájra puszit..szerintetek..?

14/L

2012. dec. 13. 18:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Édesek vagytok :) nem ciki,örülni fog neki.
2012. dec. 13. 18:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Mennyire jó, hogy nem azt kérdezted, hogy mikor viheted ágyba... De most komolyan mondom.

Amúgy én a helyedben megfognám a kezét, a szájrapuszit meg megvárnám tőle. :) Biztos kell neki egy kis bíztatás, és szerintem épp elég lesz az, hogy megfogod a kezét.

Ha esetleg mégse történne meg, akkor majd a legközelebbi alkalommal megteheted te, ha szeretnéd. Egyébként szerintem egyáltalán nem ciki. :)

2012. dec. 13. 18:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2012. dec. 13. 18:21
 4/9 anonim ***** válasza:

AZ EMBERISÉG REMÉNY SUGARA! VAN MÉG REMÉNY!

cuki :D nem ciki !

2012. dec. 13. 18:48
 5/9 anonim ***** válasza:

VÉGREEEEEEE!!!!!!!!!!!Van még olyan aki nem azt kérdezgeti, hogy ciki-e 14 évesen szűznek lenni, vannak még normális emberek :) Aranyos vagy :D

Amúgy énis 14 és épp most kezdek össze jönni 1 lánnyal szóval ez nekem is jó, legalább látom menyire kell gyorsan haladni :)Sok sikert neked !!!!

2012. dec. 13. 19:51
 6/9 anonim ***** válasza:
bocsi a gépem belaggolt és a 14 után lemaradt az hogy: vagyok
2012. dec. 13. 19:52
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)..és én ilyenekre még nem is gondolok és nagyon nm érdekelnek akiknek 14 évesen ilyenen gondolkoznak azoknak csak gratulálni tudok.:) Az utólsonak üzenem hogy sok sikert és köszönöm.:)
2012. dec. 13. 20:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Ma megtörtént mind2ő és ő adta szóval boldog vagyok nagyon és köszönöm!:$:DD
2012. dec. 15. 17:01
 9/9 anonim ***** válasza:
grat:)!
2012. dec. 15. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!