Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki? Vagy nem gáz?
A barátommal holnap leszünk 1 hete együtt.:) 4-szer elkísért egy darabig haza fele megöleltük egymást és megpusziltuk egymást (arcra) Holnap leszünk egy hete együtt..de még nem sétáltunk kézen fogva és nem adott szájra puszit. Már fogta meg a kezem de akkor csak álltunk..gondoltam holnap már megfogom a kezét és búcssúkór szájra puszit adok neki csak nem tudom hogy az nem ciki ha a lány add először szájra puszit..szerintetek..?
14/L
Mennyire jó, hogy nem azt kérdezted, hogy mikor viheted ágyba... De most komolyan mondom.
Amúgy én a helyedben megfognám a kezét, a szájrapuszit meg megvárnám tőle. :) Biztos kell neki egy kis bíztatás, és szerintem épp elég lesz az, hogy megfogod a kezét.
Ha esetleg mégse történne meg, akkor majd a legközelebbi alkalommal megteheted te, ha szeretnéd. Egyébként szerintem egyáltalán nem ciki. :)
AZ EMBERISÉG REMÉNY SUGARA! VAN MÉG REMÉNY!
cuki :D nem ciki !
VÉGREEEEEEE!!!!!!!!!!!Van még olyan aki nem azt kérdezgeti, hogy ciki-e 14 évesen szűznek lenni, vannak még normális emberek :) Aranyos vagy :D
Amúgy énis 14 és épp most kezdek össze jönni 1 lánnyal szóval ez nekem is jó, legalább látom menyire kell gyorsan haladni :)Sok sikert neked !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!