Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat a fiamtól?

Figyelt kérdés
A hétvégén a fiam bemutatta a barátnőjét itthon. Na már most: nekem egyáltalán nem szimpatikus a lány. Külsőre szőke hajú, cicababás kinézetű. Egyáltalán nem ilyen lányt képzelek el a fiam mellé. Emellett egyetemre jár (jogásznak tanul) és van már egy közgazdász diplomája. Beszélgettem vele sokat, nem tűnik butának, szinte mindenről el lehet vele beszélgetni. DE! Nekem mégis előítéleteim vannak ezzel a lánnyal kapcsolatban, féltem tőle a fiamat. Szerintem nem egy ilyen kaliberű lány való neki. Félek, hogy össze fogja törni a szívét. A férjem szerint hagyni kell, hogy együtt legyenek, majd kialakulnak a dolgok. De én nem tudom ilyen nyugodtan felfogni a dolgot. Ti mit mondanátok, mit kellene csinálnom?
2012. dec. 17. 13:15
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
88%
Én azt, hogy hagynod kell, bár nagyon simulékonyan említhetsz tulajdonságokat a lánnyal kapcsolatban a fiadnak, amiben kivetnivalót találsz. Meg nem történt dolgokat pedig ne vetíts előre!
2012. dec. 17. 13:16
 2/44 anonim ***** válasza:
97%

Tipikus anyós. A fiad egy szép és okos nőt talált, te meg csak a rosszat feltételezed. Majd te megmondod ugye, hogy ki legyen a fiadnak? (Lehetőleg senki, vagy ha mégis, akkor egy hozzád hasonló rosszindulatú pletykagép.)

Nem mellesleg ha nekiállsz sutorogni és szépen szétugrasztod őket, akkor a fiad szíve tuti összetörik.

2012. dec. 17. 13:18
 3/44 anonim ***** válasza:
Fiad hány éves?
2012. dec. 17. 13:19
 4/44 gabriell88 ***** válasza:
89%
én örülnék neki, hogy egy szép és intelligens nőt választott, csak akkor ellenezném, ha látnám a fiam nem boldog vele.Hagyd kibontakozni.A fiadnak kell eldöntenie hozzá való e nem neked!
2012. dec. 17. 13:19
 5/44 anonim ***** válasza:
88%
Mindenkinek olyan a külseje amilyet szeretne magának, és mivel a lány ambiciózus, ráadásul okos értelmes így nem látom annak értelmét, hogy kizárólag az előítéleteid alapján tönkre vágd a fiad kapcsolatát, jó is lenne...
2012. dec. 17. 13:20
 6/44 anonim ***** válasza:
92%
Azt, hogy hadd döntse el, hogy mit szeretne és mit vállal be. Egyszerűen meg kell értened, hogy egy fiúnál a férfivá válás szükségszerű része az, hogy néha megégesse magát egy-két nővel (vagy akár sokkal). Nagyon rossz úton jársz, ha megpróbálsz helyette érzelmi döntéseket hozni, azt éred el vele, hogy kiölöd belőle a kezdeményezőkészséget, a férfiak természetes vadászösztönét, ha mindenhez a "jóváhagyásod" kell. Igen, fog hülyeségeket csinálni, de túléli és erősebb lesz tőle. CSAK akkor avatkozz be, ha menthetetlenül rossz útra tévedt (valami drogossal kavar vagy ilyesmi). Amúgy egy közgáz-jogász diplomás nő miért is nem jó neked? Egy érettségivel rendelkező lány nem tudja összetörni a szívét? Dehogyisnem. (Szerintem még sértve is érzed magad, mert ez a nő a versenytársad lehet az esze és a külseje miatt, szívesebben adnád egy falusi kislány mellé, nem?)
2012. dec. 17. 13:20
 7/44 anonim ***** válasza:
93%
Nem ilyet képzelsz a fiad mellé?Ez durva!Mit gondolsz hogy te fogsz neki választani párt?A végén boldogtalan,alkoholista vagy drogos esetleg öngyilkos fiad lesz!Ne avatkozz bele!Az ő dolga,ha megsüti magát majd átvészeli.Ezzel a hozzáállással te teszed boldogtalanná,ha nem hagyod abba!
2012. dec. 17. 13:21
 8/44 A kérdező kommentje:
22 éves. Azért féltem a fiamat, mert szeretem és az ilyen lányoknak mindig van valami vaj a fülük mögött. Ismerem már a "céget"...
2012. dec. 17. 13:21
 9/44 anonim ***** válasza:
Ha szereted a fiad, akkor elfogadod a választását! Ennyi és ezt nem kell túlmagyarázni ...
2012. dec. 17. 13:22
 10/44 anonim ***** válasza:
88%
a fiad jól csajozik, összeszedett egy dögös közgazdászt, örülj neki
2012. dec. 17. 13:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!