Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat a fiamtól?
"az ilyen lányoknak mindig van valami vaj a fülük mögött. Ismerem már a "céget"..."
Ez alapján a mondat alapján úgy gondolom, hogy buta vagy.
ca: akkor olvasd el a kérdést és rá is jössz mennyire :D
PS: I Lo... izé [olcsó poén rulz] én meg a hű de szeretem a fiam ezért szabotálom ahol érem anyuci céget ismerem de nagyon jól :)
Igazad van!
Szerintem sem tűnik butának,de te annál inkább?
Mégis mit képzelsz?
Hogy majd te fogsz eljárni a randikra,elmész,megnézed a csajt,leülsz vele beszélgetni,és ha megfelel az elvárásaidnak,akkor a fiad is találkozhatsz vele!
Szegény lány!
caM008: ez elég merész kijelentés.
Én csak annyit szeretnék, hogy a fiamnak ne kelljen csalódnia, ha esetleg tényleg kiderül valami csúfság a lányról. Ettől egy sokkal szolidabb lányt tudnék elképzelni mellette. Ráadásul eddig még nem volt barátnője és egyből egy cicababával indít?
ma 13:27
szerintem te örülnél,ha kiderülne valami "csúfság"
a lányról,és titkon ebben reménykedsz
ez beteges!
Tényleg, mit jelent az, hogy "ilyen lányok"?
A haja színe a gond?
Vagy az, hogy már a második diplomáját szerzi meg lassan? (A kis szemét ribanc, nem is értem, hogyan képzeli ezt. Több lábon akar állni, mikor ebben a világban erre nincs is szükség, teljesen biztos munkahelye van mindenkinek...remélem érzed az iróniát)
Persze, hogy előfordulhat, hogy össze fogja törni a fiad szívét. És akkor mi van? Gazdagabb lett egy tapasztalattal.
AKÁRMILYEN lányt mutathatott volna be neked, te mindegyikben találnál kivetnivalót. Mégpedig azért, mert nem akarod magad mellől elengedi "anyucipicifiát". Aki persze már csak szerinted anyucipicifia. Egyébként egy felnőtt ember.
Az a baj, hogy te ezt SOHA nem fogod beismerni. Mármint azt, hogy nem helyes, ahogyan viselkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!