Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat a fiamtól?

Figyelt kérdés
A hétvégén a fiam bemutatta a barátnőjét itthon. Na már most: nekem egyáltalán nem szimpatikus a lány. Külsőre szőke hajú, cicababás kinézetű. Egyáltalán nem ilyen lányt képzelek el a fiam mellé. Emellett egyetemre jár (jogásznak tanul) és van már egy közgazdász diplomája. Beszélgettem vele sokat, nem tűnik butának, szinte mindenről el lehet vele beszélgetni. DE! Nekem mégis előítéleteim vannak ezzel a lánnyal kapcsolatban, féltem tőle a fiamat. Szerintem nem egy ilyen kaliberű lány való neki. Félek, hogy össze fogja törni a szívét. A férjem szerint hagyni kell, hogy együtt legyenek, majd kialakulnak a dolgok. De én nem tudom ilyen nyugodtan felfogni a dolgot. Ti mit mondanátok, mit kellene csinálnom?
2012. dec. 17. 13:15
1 2 3 4 5
 11/44 Mókusgyilkos ***** válasza:
88%
1xű a válasz: attól h nem sikerült megugornod azt a szintet hogy hozzád képest magasabb ligában játszó férjet fogj ettől még nem kellene szabotálni a FIAD[!!] ez irányú esélyeit :)
2012. dec. 17. 13:23
 12/44 anonim ***** válasza:
97%

"az ilyen lányoknak mindig van valami vaj a fülük mögött. Ismerem már a "céget"..."

Ez alapján a mondat alapján úgy gondolom, hogy buta vagy.

2012. dec. 17. 13:23
 13/44 Mókusgyilkos ***** válasza:
94%

ca: akkor olvasd el a kérdést és rá is jössz mennyire :D

PS: I Lo... izé [olcsó poén rulz] én meg a hű de szeretem a fiam ezért szabotálom ahol érem anyuci céget ismerem de nagyon jól :)

2012. dec. 17. 13:26
 14/44 gabriell88 ***** válasza:
93%
24 éves vagyok, szőke, kék szemű 4 nyelven beszélek.2. szakmámat teszem. Én átlagosnak mondanám magam.Az anyósom mégis elfogadott olyannak amilyen vagyok.Együtt élek a párommal immár lassan 1 éve, mosok, főzök, takarítok, mint ahogy e nőnek kell.Sosem bántanám a páromat, mert szeretem.De ha az első perctől az anyósom úgy viselkedett volna velem, hogy mindenben hibát talál, talán a kettőnk kapcsolatát is tönkre tette volna az előítéleteinek köszönhetően.De hála a jó égnek, jobb anyóssal nem is találkozhattam volna.
 15/44 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van!

Szerintem sem tűnik butának,de te annál inkább?

Mégis mit képzelsz?

Hogy majd te fogsz eljárni a randikra,elmész,megnézed a csajt,leülsz vele beszélgetni,és ha megfelel az elvárásaidnak,akkor a fiad is találkozhatsz vele!

Szegény lány!

16/44 A kérdező kommentje:

caM008: ez elég merész kijelentés.

Én csak annyit szeretnék, hogy a fiamnak ne kelljen csalódnia, ha esetleg tényleg kiderül valami csúfság a lányról. Ettől egy sokkal szolidabb lányt tudnék elképzelni mellette. Ráadásul eddig még nem volt barátnője és egyből egy cicababával indít?

2012. dec. 17. 13:27
 17/44 anonim ***** válasza:

*találkozhatsz

találkozhat

2012. dec. 17. 13:27
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:27

szerintem te örülnél,ha kiderülne valami "csúfság"

a lányról,és titkon ebben reménykedsz

ez beteges!

2012. dec. 17. 13:28
 19/44 anonim ***** válasza:
92%
Ez hülye...
2012. dec. 17. 13:28
 20/44 anonim ***** válasza:
95%

Tényleg, mit jelent az, hogy "ilyen lányok"?

A haja színe a gond?

Vagy az, hogy már a második diplomáját szerzi meg lassan? (A kis szemét ribanc, nem is értem, hogyan képzeli ezt. Több lábon akar állni, mikor ebben a világban erre nincs is szükség, teljesen biztos munkahelye van mindenkinek...remélem érzed az iróniát)

Persze, hogy előfordulhat, hogy össze fogja törni a fiad szívét. És akkor mi van? Gazdagabb lett egy tapasztalattal.

AKÁRMILYEN lányt mutathatott volna be neked, te mindegyikben találnál kivetnivalót. Mégpedig azért, mert nem akarod magad mellől elengedi "anyucipicifiát". Aki persze már csak szerinted anyucipicifia. Egyébként egy felnőtt ember.

Az a baj, hogy te ezt SOHA nem fogod beismerni. Mármint azt, hogy nem helyes, ahogyan viselkedsz.

2012. dec. 17. 13:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!