Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik egyedül töltik a karácson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik egyedül töltik a karácsonyt, pár nélkül, mert szinglik (fiúk/lányok), hogy bírjátok, nem bánt nagyon, nem rossz érzés?

Figyelt kérdés

Én nagyon nehezen viselem, és már előre rossz érzés fog el, és csak azt várom, hogy túlegyünk az egészen! A családom jelenléte nem pótolj azt, amit egy szerelem, egy párkapcsolat tud adni és egy közös karácsonyozás a szerelmünkkel!

Ti hogy vagytok ezzel, akik hasonló cipőben jártok velem?

ja, én 28 éves férfi vagyok, ti is írjatok nemet és kort ha válaszoltok!

2012. dec. 17. 10:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
73%
pocsék dolog, főleg talán azért is mert ilyenkor minden olyan szuper romantikus: a hóesés, a fények...stb de talán a legrosszabb ami történt velem , az egy szilveszter volt amikor éjfélkor kellett rádöbbennem,hogy egyedül én vagyok a szingli a csapatban.. :S na ezt add össze... :S bánatosan pislogtam a kutyára... :D 17/L
2012. dec. 18. 19:23
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

"18: rendben várom a válaszodat!

(feltűnt hogy férfi vagy, ki is írtad, akkor is tudtam, mikor a választ írtam, és a válaszom tartalma attól még ugyanúgy a véleményem)

Kíváncsi vagyok mit írsz azokról a srácokról, amiért nem "átlagosak, normális srácok", igénytelenek, bunkók, agresszívak, vagy sík hülyék, vagy annyira rondák mint egy madárijesztő? :)"

A környezetemben akiknek nincs párjuk és fiúk(Mind kb. 26-29 évesek, az én korosztályom):

1. Nagyon visszahúzódó, egyáltalán nem beszélget lányokkal;

2. Meleg;

3. Még mindig nem volt képes elvégezni egy Bsc szakot. Van egy nővére, és mindenhová csak vele megy. Ha a lány nincs ott, ő sincs;

4. Vidéken 28 éves korára elvégzett egy gagyi szakot, azóta nem dolgozik;

5. Egy művészeti egyetemre akar felvételizni. Majd. 1x. 26 éves;

6. Épp most szakított a barátnőjével, most építi fel magát;

7. Enyhén szellemi fogyatékos;

8. Nem érdekli semmi, csak a pénz, és csak a pénzről hajlandó beszélni;

És még van két srác, aki szabad, de őket nem ismerem belsőleg.

Kérdező, én nem vonom kétségbe, hogy a te környezetedben a lányok csak a pénzre mennek, és mindenkit lenéznek, de az én környezetemben kedves, szerető lányok laknak.

És még egy: 6 szakítás volt mostanában itt, körülöttem. Egy kivétellel mindig a fiú szakított.

27/F

2012. dec. 22. 16:22
 23/27 anonim ***** válasza:

Első kategóriába tartozom sajnos:(

22/F

2012. dec. 22. 19:13
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez az én fejemen is átfut, tekintve, hogy már 35 F vagyok. De nemcsak karácsonykor, hanem az év minden napján ezt érzem, hogy rettenetesen fogy az idő. De azon is elgondolkodtam ma, ha már senkim sincs, legalább élnek még a szüleim. Van, akinek ez sem adatik meg, vagy csonka családban nőtt fel.

Jó lenne négyen ülni az asztalnál az biztos...vagy inkább öten. Ilyenkor azt mondom, jövőre már így lesz! Te se add fel, boldog karácsonyt!

2012. dec. 22. 21:39
 25/27 anonim válasza:
Nekem ez lesz első karácsonyom egyedül. Most költöztem el a szüleimtől, jó messzire tőlük, albérletbe. Oda már nem kötött semmi, mert külfödre jártok melózni, így szép lassan elkoptak a "barátok". De talán nem is baj, ami nem öl meg az erősít
2012. dec. 22. 21:54
 26/27 anonim ***** válasza:

ha évközben megvagy egyedül, akkor a karácsonyt is kibírod

minnél nagyobb a faxni, annál feltűnőbb, hogy mi hiányzik belőle

ha minden helyzetben azt élvezed ami benne van, sokkal jobban érezheted magad, sőt az egész életed kellemesebb lesz

ha a szüleidhez mész karácsonyi ebédre/vacsorára élvezd ki, hogy pár órára gyerek lehetsz, és ne azon sopánkodj, hogy hiányzik a romantika

olyasmit csinálj ami nem azt juttatja eszedbe, hogy mennyivel jobb lenne ugyanez párkapcsolatban - biztos van egy rakás dolog, amit párkapcsolatban nem csináltál ezért vagy azért... hajrá, tedd meg most

2012. dec. 24. 22:49
 27/27 anonim ***** válasza:

A 14. válaszadónak szerintem tökéletesen igaza van. És hiába van valakinek szép lelke, meg vágya meg mindene, ha nincs ki szeresse. Most hogy felnőttem, látom, hogy az üresség is tud fokozódni...

30-as férfi

2012. dec. 24. 23:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!