Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik egyedül töltik a karácson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik egyedül töltik a karácsonyt, pár nélkül, mert szinglik (fiúk/lányok), hogy bírjátok, nem bánt nagyon, nem rossz érzés?

Figyelt kérdés

Én nagyon nehezen viselem, és már előre rossz érzés fog el, és csak azt várom, hogy túlegyünk az egészen! A családom jelenléte nem pótolj azt, amit egy szerelem, egy párkapcsolat tud adni és egy közös karácsonyozás a szerelmünkkel!

Ti hogy vagytok ezzel, akik hasonló cipőben jártok velem?

ja, én 28 éves férfi vagyok, ti is írjatok nemet és kort ha válaszoltok!

2012. dec. 17. 10:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy olyan érzésem, hogy ezeket a szétnyílt elvárási olló meg hasonló szövegeget kb öt ember nyomatja itt a gyk-n.

A baráti körömben egy csomó tök tuti lánynak nincs senkije. Én sem tudnék nekik kit ajánlani, mert egyedülálló normális fiú nincs nagyon a környezetemben.

A fiúknak viszont van társuk.

2012. dec. 17. 13:21
 12/27 anonim ***** válasza:
az előző 27/F
2012. dec. 17. 13:21
 13/27 A kérdező kommentje:
11, mi az hogy normális fiú? Ez nagyon szubjektív... :)
2012. dec. 17. 20:41
 14/27 A kérdező kommentje:

Hozzátenném, hogy a nőknek manapság a normális fiú azt jelenti, hogy tökéletesen kigyurt szálkás teste van, magas, jóképű, lakása, autója és az átlagnál jobban fizető állása van, ezenfelül divatban trendi, és mindig tökéletesen néz ki. Ezek mind csak azt mondják el valakiről, hogy mije van és mi van rajta, és csak ezután következik az, hogy valójában az adott pasi kicsoda belül, és mit tud, és milyen ember, milyen lélek, ez másodlagos, és ha kicsit bunkó, vagy flegma, vagy önző, vagy agresszív, az nem probléma, mert a külsőségek ezt kompenzálják oszt' jólvan. Nem ez nem képzelődés, sajnos ez így megy, de erről a mai értékrendek okolhatóak, manapság ez a normális, ez a trendi és ezt követik a fiatalok, ebbe születtek bele.

Ez nem pár ember véleménye itt az oldalon, és nem siránkozás vagy kifogás, ezek sajnos szoorú tények.

Természetesen van kivétel, mindig van, vannak még hagyományos értékrndű és világnézetű nők, csak hát egyre kevesebben vannak, és a többség elnyomja őket, és ha nem követkik a trendi normákat, akkor kiesnek a pixisből, és a többi lány furának nézi őket, és olykor durván ki is közösítik maguk közül, és flepnisnek nézik...

2012. dec. 17. 20:48
 15/27 anonim ***** válasza:

Nagyon is bánt, hogy nincs párom. Karácsonykor még jobban előjön ez az érzés.

25L

2012. dec. 17. 21:02
 16/27 anonim ***** válasza:
49%
Kedves kérdező nagyon jól látod a dolgokat.
2012. dec. 17. 23:02
 17/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszát annak aki egyetért, és annak is aki nem ért egyet, és várom a további véleményeket, válaszokat, gondolatokat a kérdésről!
2012. dec. 18. 10:03
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező:

Ha nem tűnt volna fel fiú vagyok (11), és nem azért nem tudom ajánlani, mert az ő szempontjaiknak nem felelne meg, de még az én szempontomnak sem felel meg. Most dolgozom, de majd leírom, h mi a baj.

27/F

2012. dec. 18. 10:34
 19/27 A kérdező kommentje:

18: rendben várom a válaszodat!

(feltűnt hogy férfi vagy, ki is írtad, akkor is tudtam, mikor a választ írtam, és a válaszom tartalma attól még ugyanúgy a véleményem)

Kíváncsi vagyok mit írsz azokról a srácokról, amiért nem "átlagosak, normális srácok", igénytelenek, bunkók, agresszívak, vagy sík hülyék, vagy annyira rondák mint egy madárijesztő? :)

2012. dec. 18. 10:52
 20/27 anonim ***** válasza:

Velem 38 napja szakított a vőlegényem akivel 4 évet voltam együtt.......ő már mással van és én itt maradtam egyedül és képtelen vagyok kiszeretni belőle.....magányosan töltöm az ünnepeket

19/L

2012. dec. 18. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!