Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves lányok/nők, ez egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok/nők, ez egy nagyon fura ötlet?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha az utcán odamennék egy vadidegen lányhoz egy gyűrűvel és azonnal megkérném a kezét?

Lányok titeket ez hogy érintene, mit tennétek?

2012. dec. 16. 11:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
34%
Én kedvesen elbeszélgetnék veled, míg kiér a fehérautó, mert tutira bevitetnélek a vigyorgóba, egy kis leszarom-tablett kúrára :D Honnan jött az ötlet? Vagy mit szeretnél vele elérni?
2012. dec. 16. 11:46
 12/24 A kérdező kommentje:

Honnan, honnan, ez egyszerű logika. Minél jobban ismered a másikat annál több hibáját veszed észre. Egy szép lány maga a tökéletesség amíg meg nem ismered jobban így az azonnali házasság a leginkább logikus lépés.

A nők azt mondják szeretik a spontán dolgokat, hát ennél mi lehetne spontánabb?

2012. dec. 16. 11:50
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Nevetnék, de egy percig se venném komolyan.
2012. dec. 16. 11:56
 14/24 anonim ***** válasza:
87%

Szóval megkéred a kezét, azonnal összeházasodtok, majd el is búcsúztok egymástól és többé nem látjátok egymást... így lenne logikus amit mondasz, csak hogy attól, hogy valakinek gyűrűt húzol az ujjára, még szépen lassan megfogod ismerni és kiismeritek egymást a hibákkal együtt. Attól, hogy van egy papírotok arról, hogy társak vagytok, még ugyanúgy tönkre mehet, vagy dobálhattok kést egymás hátába. Ilyen szempontból pont nincs értelme a spontán házasságnak.

Egyébként, hogy mit szólnék. Első körben jót nevetnék és lehet oda is vetném, hogy hát perrrrsze... :D De komolyan biztos nem gondolnám, nem egy jött ment alakkal akarom összekötni az életemet, akiről semmit nem tudok.

2012. dec. 16. 12:30
 15/24 anonim ***** válasza:
63%

Úristen csajok! Ti nálatok valami nagyon nincs rendben! Ez csupán arra szolgál, h valami extrémebb módon de felkeltse a figyelmetek, és netán még később, ha megkedvelitek egymást, akár kapcsolat is lehet belőle! Mért kell mindjárt így lehurrogni? Ez csak amolyan poénos része lehetne az ismerkedésnek....

Ezért nincs nekem szerencsém, minden nő besavanyodott.. :(

29 F

2012. dec. 16. 12:45
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
tuti nem mondanék igent, de jól esne :)
2013. jan. 16. 20:48
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
feldobná a napom, de csak viccből mondanék igent
2013. jan. 16. 22:04
 18/24 anonim válasza:
100%

Szerintem próbáld ki élőben, 10 nőből hány mond igent, és hány gondolja komolyan is?!

Majd jelentsd mire jutottál! :)

2013. márc. 9. 14:17
 19/24 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne párom szívesen megismerkednék veled, szerintem igent mondanék! Szeretem a spontán meglepő dolgokat és különben is régóta álmom hogy férjhez menjek. :D
2013. márc. 9. 14:27
 20/24 anonim ***** válasza:
84%

Aranyosnak tartanám, jópofa poénnak, mosolyognék, tán megölelnélek, mer úgy látom(veszem észre) Rád férne..:)

Tetszik s jó ez a spontán dolog, én is szeretem.

Bár azzal nem értek egyet, h miután megismered meglátod benne a hibáit, attól ember, ám, én mégsem bántam meg, azt a részét, h megismertem, egyre jobban felnézek Rá, szeretek jobban belé. Már kérték meg kezem, de csak Neki mondanék boldogan igent.:)

Van egy mondás, h egy élet is kevés, ahhoz, h valakit megismerj. Én is fedezek fel, mindig valami újat, kedveset. Mivel, ahogy jobban megismerem, fogadom el olyannak amilyen, nem változtatnék rajta, Ő sem rajtam. Így szeretjük egymást. Ő a legeslegjobb, ami történhetett velem, Ő is így érez.♥

(N)

2013. márc. 9. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!