Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok gáz ha egy 22 éves srác albérletben lakik és autója sincs?
Figyelt kérdés
2012. dec. 16. 11:09
11/18 anonim válasza:
A kérdésed gáz, nem a helyzeted.
12/18 anonim válasza:
Dehogy gáz!A velem egykorú ismerőseim nagy része albérletben lakik (szobát bérel vagy garzonlakást) vagy még otthon a szüleivel.
22/L
13/18 anonim válasza:
Én anyámnál lakom, Babettával járok...
14/18 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék nem főiskola vagy egyetem miatt leszek albérletben hanem mert rá lettem kenyszerulve.azért kérdeztem mert nem egy jó jövőképet sejtet valakivel összejönni akinek semmije nincs
2012. dec. 16. 12:24
15/18 anonim válasza:
Én egyetemista vagyok, itthon élek és nagyjából semmim nincs, ami a saját tulajdonomnak mondható, illetve amit már magamnak vettem. A laptopom, kanapém és néhány bútorom, ennyi az össz vagyonom, amit magamnak köszönhetek kb semmi más.
Autóm nincs és nem is lesz amíg nem lesz saját keresetem és olyan életem, amiben már megengedhetem magamnak.
A párom kollégista, hitelből él és szintén semmije nincs. Gyakorlatilag 0-án állunk mindketten. 22/L
16/18 anonim válasza:
En is 22 vagyok, egyedül élek albérletben már idestova 3 éve, es nem egyetem miatt. Nincs kocsim, de jogsim van. Eddig egy csajt se zavart, sőt! Az ismerőseim nagy része még a szüleivel lakik. Akit ez zavar azt koptasd le, mutasson fel többet, utana pofazzon öt percet azt tűnés. Jah es nen havi 40, hanem 80 nekem. Nehéz fenntartani, de a szabadságért megéri. Nem zavar senki, nem kell alkalmazkodni senkihez.
17/18 anonim válasza:
Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, oszt ne is legyek kemény?!
18/18 anonim válasza:
Totál gáz, minimum egy villában kéne laknod és limóval nyomulnod............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!