Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A baratommal 5 honapja jarunk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratommal 5 honapja jarunk, es meg sosem mondta, hogy szeret. Ilyenkor mar szoktatok mondani?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 21:31
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem tudok rajta kiigazodni. Ha egyutt vagyunk, kedves, aranyos, puszilgat, ölelget. De ha nem, akkor nem igen jelentkezik, nem kezdeményez takalkozást. A jövőről nem beszél. A családjának viszont bemutatott.
2012. dec. 15. 21:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát ezek alapján, amit most írtál, nem szerelmes sajnos. Szeret, de nem szakadna bele, ha mondjuk otthagynád. Aki szerelmes, az úgy vágyik a másikra mint éhező egy falat kenyérre. Az én exem is ilyen volt mint a te barátod. Én rákérdeztem úgy kb. 3 hónap után, hogy mi a pálya nála szerelemtéren és beismerte, hogy szeret, meg jól érzi velem magát, de nem szerelmes. És kérte, hogy adjak még időt neki. Akkor azzal áltattam magam, hogy majd nála is kialakul. De nem alakult ki persze, mert ez vagy jön vagy nem. Kérdezz rá te is konkrétan, hogy szerelmes-e. Ha azt mondja, hogy nem, nem érdemes rá több időt pazarolnod. Nem 50 éves házasok vagytok, hogy a pasid ne legyen beléd szerelmes...
2012. dec. 15. 22:35
 13/17 anonim ***** válasza:

11

Az nem jelent semmit..Vannak olyan srácok akik minden nőjüket bemutatják.Ez nem ügy..

2012. dec. 15. 22:39
 14/17 anonim válasza:

3/13

az én barátom kb 3 hét után kimondta, pedig akkor még nem volt szex. Nem ezen múlik szerintem.

Kérdező: igen, ennyi idő alatt már ki „kellett” volna mondania. Persze azt nem tudom, hogy milyen személyiség, de azért ennyi idő után..

2012. dec. 15. 22:46
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem értem az ilyen kérdéseket. Fiú vagyok, ennek ellenére csak akkor jövök össze valakivel, ha szeretem...
2012. dec. 18. 12:56
 16/17 gabriell88 ***** válasza:

Az én párom egy hét után, már össze akart költözni velem, na engem ez sokkolt:D

4. nap után már azt mondta szerelmes, de én nem tudtam neki mondani, legalább egy hónapig.

Volt egy fél éves kapcsolatom, az akkori párom egyszer sem mondta, hogy szerelmes belém vagy, hogy szeret.megkérdeztem miért, de annyit mondott, mert nem érez úgy.Fél évig nem érzett így.Aztán egyik napról a másikra lelépett.Azt sem mondta miért, sőt beszélni sem óhajtott.Hónapokig magamat hibáztattam érte.Aztán rájöttem, hogy hülye vagyok, ha ezen még rágódom.

Az a férfi aki majdhogynem 5 hónap után sem képes azt mondani annak a nőnek, akivel együtt van, hogy szereti az nem szerelmes.Én ugródeszka voltam a következő kapcsolatához, te ne legyél.

Én is azzal hitegettem magam, hogy csak idő kérdése és belém szeret vagy csak biztos fél még kimondani és ezért hárít.De így visszagondolva az előző kapcsolataimra és a mostani párom viselkedésére, rá kellett jönnöm ez csak hitegetés.Szerintem jobb ha megpróbálod magad túl tenni rajta.Van ezer férfi még, sőt milliók a világon, aki lehet úgy fog szeretni, ahogy azt sosem képzelted volna.:)

2012. dec. 18. 13:01
 17/17 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat!

Valoszinu nem szerelmes.

Az egyik fiu baratom ( 20 eve nagyon jo baratok vagyunk ) javasolta, hogy kerdezzek ra, es ha nem, ne vesztegessem az idomet.

2012. dec. 18. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!