Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm azt mondta h szeret. -devajon ez igy is van?
Van egy barátnőm akivel kb. másfél hónapja járok és folyton az jár a fejembe h nem szeret, pedig igen. Erre régebben rákérdeztem h szeret-e ,és azt mondta h igen csak ő olyan h nem tudja kifejezni ezt a érzést ,pedig nagyon szeret,és ezt el is hiszem ,csak éppen ez a bajom ,ez a semmi kifejezés,és ez nagyon rosszul esik.Nem akarom elveszíteni őt.Egy suliba járunk,évfolyamtársak vagyunk, szünetekben szoktunk beszélni,de csak akkor ha én megyek oda hozzá,és még kb 3 héttel ezelőtt ölelkezve köszöntöttük mindig egymást,de már ez sem maradt fenn ,és ugy érzem amikor odamegyek hozzá,akkor is csak annyit mond h szia,mintha le se sz*rna engem.
Mit tegyek egy ilyen érzelmeit nem kifejező lányal,aki valojában szeret ,viszont nem akarom elveszíteni.
mondd meg neki, hogy te is szereted, és hívd el randira vagy valami közös programra
pl: filmet néztek nálad és közben tudtok ölelkezni is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!