Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmi háromszög kicsit másképp. Mit tegyek és ti mit tennétek?
Én biszex lány vagyok. Egy éve, hogy együtt vagyok a jelenlegi lány partneremmel. A kapcsolatunkról senki sem tud, a szüleink sem. A páromnak van fiú partnere is, ami meg van beszélve, teljes mértékben elfogadom, tud is rólam az illető. Nekem is volt már pasim, ő is tudott a barátnőmről és a kapcsolatunkról. El is fogadta. Sajnos pár hónapja már nem vagyunk együtt, azóta a keresem férfi személyében az igazit. A csajomnak van egy bátyja. Róla annyit kell tudni, hogy megfelelő lenne a számomra. Kedves, figyel rám, ismerem a családját (a barátnőmön keresztül), ők is befogadnának, tudom, hogy a pasi nem hagyna el, nem használna ki, mint az eddigi kapcsolataimban a partnereim. Nagyszerű lenne a számomra. És én is szeretném, de van egy gond: a húga, aki az én párom.
A pasi nagyon szeretne velem találkozni, állandóan ír (nem zaklató jeleggel, pont jó). A húgával is beszélt, hogy mondjon nekem magáról pár jó dolgot, próbáljon meg összehozni bennünket. A párom azt mondja, hogy nem bánná, ha összejönnénk, de látom rajta, hogy kcsit fura ez a helyzet számára is. A bátyja nem tudhatná meg, hogy mi együtt vagyunk, vagy valaha is volt hozzá valami közöm átlagos barátságon túl. Tönkretenném vele, muszáj ezt titokban tartanunk. De én nem tudnák úgy a bátyja szemébe nézni, hogy valamit titkolok előle. Hogy ha például nála aludnák, akkor átmennék a húga szobájába egy csókért, vagy még másért is. Egy darabig lehet, hogy bírnám, de így idővel tönkretenném két ember, sőt egy család életét is. A bátyjáét, mert belém szeretné mégjobban, és azután dobnám valami kitalált hazugság miatt, mert nem mondhatom el az igazat. A páromét, mert (ha nem is mutatná) rosszul esne neki, hogy nyilvánosan a bátyját csókolom. És a családét, mert nagyon szeretnek engem.
Ha nem jövök össze vele és még most elutasítom valami hülye ok miatt, akkor is ugyanúgy tönkretenném. Mert nem tudnák olyan okot mondani, ami annyira nyomós lenne, hogy még csak esélyt sem adok arra, hogy megpróbáljuk. A családjának is csalódást okoznék, mert reménykednek, hogy bekerül hozzájuk (az ő szavukkal élve) egy ilyen kedves, aranyos, szeretnivaló lány.
Mindkét esetben saját magamat is tönkreteszem, mert tudom, hogy tudnám szeretni a pasit, de nem tudnák hazugságban élni, és nem tudnák a párom előtt más karjaiban lenni.
Átgondoltam már a dolgokat, hogy mi lenne a legjobb, hogy talán mégis meg kéne beszélni a pasival a dolgokat, hátha köztünk maradna a titok. De ez tudom, hogy lehetetlen. Nagyon érdekes szerelmi háromszögbe kerültem, és nem tudom, hogyan oldjam meg, hogy kevés fájdalmat okozzak. Próbálom nem csak a saját érdekeimet nézni, hanem másokét is.
A bátyjával mindenképp kell majd a napokban kettesben találkoznom, oda kell adnom neki valamit, és az nem halasztható el, és nem háríthatom másra a feladatot. Akkor el fog dőlni valami, és minimum egy ember szívét tönkreteszem a magamén kívül. Akárhogy is döntök.
Éljek hazugságban, titkoban és csókoljak mást, miközben a csajom kezét fogom? Vagy maradjak a barátnőm mellett, amíg kitartunk és törjem össze egy tökéletes pasi (akit magam mellé tudnék képzelni) és egy szerető család szívét?
Szerintem túldramatizálod, nem kicsit...
1. A fiú csalódott lesz, de túl teszi magát rajtad BIZTOSAN, és talál egy olyan lányt, aki tényleg szereti, és nem veri át.
2. A családja még kevésbé hal bele, ha nem te, hanem egy másik "kedves, aranyos, szeretnivaló lány" kerül be a családba, ugyanis nem te vagy ám az egyetlen. Sőt, sokan nem gondolkoznának előre azon, hogy hogyan fogják megcsalni azt, akivel össze se akarnak jönni...Ez minden, csak nem szeretetre méltó.
3. Ha tényleg szeretitek egymást a barátnőddel (ezt nem hinném, mert akkor nem kavartatok volna másokkal), akkor vállaljátok fel, jobb, mint a sunnyogás.
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó válaszoló: elolvasva a válaszodat rájöttem, hogy teljesen igazad van. És már szégyellem magam, hogy egyáltalán kiírtam ezt a kérdést. Te voltál a legnagyobb segítség!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!