Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap csúnyán összevesztem a barátommal, kiengesztelhetném ezzel?
nagyon rossz kedvem volt, és rengeteget veszekedtem vele egész nap. Odáig fajult, h félálomban olyan dolgokat vágtam a fejéhez, ami nem is jogos, másrészt nem félálomban kéne megbeszélni. Ilyenkor mindig kicsit kikelek magamból mikor már félig alszok és nagyon csúnyán tudok viselkedni, nem vagyok a magam ura. Olyanokat mondtam neki, h nem is küzd a kapcsolatunkért, és nem veszi észre h épp elveszít. Ezt mind abból szűrtem le, h neki sem volt vmi rózsás napja és elég kritikus hangulatban volt. De ettől még szeretjük egymást, csak kicsit sokat marakodunk, mert mindkettőnk természete ilyen.
Arra gondoltam, h főzök neki vmi finom vacsorát és felveszek vmi szexi fehérneműt. Vacsi közben megpróbálom megbeszélni vele h mi volt a gond, és ha sikerül akkor becsábítom az ágyba.
Szerintetek? Természetesen addig semmi szex míg nem rendeztük a dolgokat, de szerintetek ez nem olyan mintha odadobnám magam neki? Mert végülis én is haragudtam rá, hagyni kéne h ő engesztelgessen?
"nagyon rossz kedvem volt, és rengeteget veszekedtem vele egész nap. Odáig fajult, h félálomban olyan dolgokat vágtam a fejéhez, ami nem is jogos,"
Ezek után még ő engesztelgessen téged? Játszmázz csak, de ne lepődj meg, ha egyedül maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!