Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tegnap csúnyán összevesztem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap csúnyán összevesztem a barátommal, kiengesztelhetném ezzel?

Figyelt kérdés

nagyon rossz kedvem volt, és rengeteget veszekedtem vele egész nap. Odáig fajult, h félálomban olyan dolgokat vágtam a fejéhez, ami nem is jogos, másrészt nem félálomban kéne megbeszélni. Ilyenkor mindig kicsit kikelek magamból mikor már félig alszok és nagyon csúnyán tudok viselkedni, nem vagyok a magam ura. Olyanokat mondtam neki, h nem is küzd a kapcsolatunkért, és nem veszi észre h épp elveszít. Ezt mind abból szűrtem le, h neki sem volt vmi rózsás napja és elég kritikus hangulatban volt. De ettől még szeretjük egymást, csak kicsit sokat marakodunk, mert mindkettőnk természete ilyen.

Arra gondoltam, h főzök neki vmi finom vacsorát és felveszek vmi szexi fehérneműt. Vacsi közben megpróbálom megbeszélni vele h mi volt a gond, és ha sikerül akkor becsábítom az ágyba.

Szerintetek? Természetesen addig semmi szex míg nem rendeztük a dolgokat, de szerintetek ez nem olyan mintha odadobnám magam neki? Mert végülis én is haragudtam rá, hagyni kéne h ő engesztelgessen?

2012. dec. 15. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:

"nagyon rossz kedvem volt, és rengeteget veszekedtem vele egész nap. Odáig fajult, h félálomban olyan dolgokat vágtam a fejéhez, ami nem is jogos,"

Ezek után még ő engesztelgessen téged? Játszmázz csak, de ne lepődj meg, ha egyedül maradsz.

2012. dec. 15. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az is elég ha bocsánatot kérsz h így viselkedtél és jogtalan dolgokat vágtál a fejéhez és utána normálisan megbeszélitek ezt a nézeteltérést.
2012. dec. 15. 16:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem csinálnék ekkora körítést, meg játszmát belőle. Ha úgy érezném, hibáztam, egyszerűen és őszintén beismerném és bocsánatot kérnék. Aztán, ha tisztáztuk a dolgokat, persze jöhet vacsi, szexi fehérnemű, vagy bármi. :)
2012. dec. 15. 17:00
 4/6 A kérdező kommentje:
mivel ő sem viselkedett túl kedvesen velem, nem szeretném ha azt érezné h bármikor megkaphat és nem is kell semmit tennie érte. Ezért kérdeztem
2012. dec. 15. 17:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül neki kéne téged kiengesztelnie!mi is szoktunk párommal veszekedni,és elég csúnyán viselkedni egymással!Akár az én,akár az ő hibájából robbant ki a veszekedés! Nem kell mindig a pasinak bocsánatot kérnie,neked is kéne,és talán neked kéne kiengesztelni,nem gondolod??
2012. dec. 15. 17:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha ő is hibázott, te is, akkor szerintem kérj bocsánatot azért, amit te mondtál és higgadtan, ne vádaskodva mondd el, neked mi és miért esett rosszul, abból, amiket ő mondott.
2012. dec. 15. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!