Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megismerkedtem egy pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismerkedtem egy pasival, nagyon kedves meg minden. Szeretnék vele komolyabban is megismerkedni. Csak az a baj, hogy szörös a keze és a melkasa. Hogy adjam a tudtára, hogy ez számomra zavaró anélkül, hogy megbántanám?

Figyelt kérdés
2012. dec. 15. 16:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Akkor gyere össze olyannal akit nem találsz undorítónak..

Egyébként nekem jobban tetszik egy pasi ha szőrös.

2012. dec. 15. 16:57
 12/24 A kérdező kommentje:
Mit szeretnek a nök a szörös mellkason? Amúgyis azt kérdeztem mit tegyek és nem azt, hogy mit ne.
2012. dec. 15. 17:11
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Talán azt, hogy férfias?? A szőr másodlagos férfi nemi jelleg. Én pedig nőkkel nem szoktam dugni.

Hogy mit tegyél? Hagyd békén szerencsétlent.

2012. dec. 15. 17:12
 14/24 Lifeishard ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Azt kérdezted, mit tegyél? Hagyd ott, ezt fasziként mondom, és halál komolyan. Amíg nem szeretünk bele valakibe, feltűnnek a "hiányosságai", de ha már az elején találsz benne olyat, ami ennyire zavar, az baj.

26/F

2012. dec. 15. 17:27
 15/24 anonim ***** válasza:
Ja, hogy mit csinálj? Mond meg neki, ahogy nekünk ,hogy undorítónak tartot. Talán egy életre nyomot hagy benne a faragatlanságod, de legalábbis megbántódik. Összejönni nem fogsz vele, szerencsére. Ha ő akarná, hogy változtass valamit a külsődön, megtennéd? Te nem várnád el ,hogy úgy tetszél neki, ahogy vagy?
2012. dec. 15. 17:32
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem tudnám elviselni ha hozzám érne a szörös melkasa. Még a gondolatba is beleborzongok.
2012. dec. 15. 17:35
 17/24 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell változtatnom semmin mert én más pasiknak is tetszem igy!
2012. dec. 15. 17:42
 18/24 anonim ***** válasza:

Akkor ne ismerkedj meg vele! Mindenkinek jobb lesz.

Hogy mit szeretünk abban, hogy szőrös egy pasi mellkasa? Mert ettől lesz olyan férfias, és nekem férfi kell, nem egy kölyökképű fiúcska.

Kérdezted mit tegyél. Hagyjd őt békén. Tedd ezt! És keress magadnak egy metroszexuális kis langyi gyereket. Nekünk meg hagyjd meg az igazi pasikat! Majd mi megadjuk nekik azt, amit egy ilyen kis csitri, mint te, úgysem tudnál. ;)

2012. dec. 15. 17:43
 19/24 anonim ***** válasza:
90%

És szerinted ő nem tetszik más nőknek? :DDD

Mi a jó istennek képzeled te magad, most komolyan??? :DDD

Saját magadat meg úgy alakítottad ki, hogy a pasiknak csorogjon a nyáluk? Hát nem tudom én először magamnak akarok tetszeni, utána majd beszélgethetünk másokról.

Ha ennyire undorodsz tőle, akkor mégis miért akarod?

2012. dec. 15. 17:50
 20/24 anonim ***** válasza:

Úgy tartják,hogy"akit szeretsz,azt elfogadod olyannak amilyen"tehát ebben az esetben szörösen!Abba nem gondoltál bele,hogy neki ez jön be?

Nekem sem jön be a szőr,de csak mellkason,honalj,ill intim helyen!!

2012. dec. 15. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!