Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyér utáni bőrlebeny - zavaró?
Figyelt kérdés
Aranyerem volt és miután sikerült kezelnem a problémát, egy kis bőrlebeny maradt ott... Zavarna titeket férfiak? Mit lehet vele kezdeni, van esetleg krém rá, vagy itt csak a sebész segíthet?2012. nov. 16. 19:33
1/11 anonim válasza:
Nekem is ottmaradt. Tesómnak is.
Hiába mész műttetni. Apukámat kétszer is megműttették anno. Mindig visszajött. Ráadásul fájdalmas... vagyis hátmanapság nem fájdalmas, de úgyis újra kijön.
2/11 anonim válasza:
magától nem megy vissza teljesen totálra.
3/11 anonim válasza:
de én is izgulok,hogy mit szólnak a pasik
4/11 A kérdező kommentje:
És semmit nem tudtok a bőrlebennyel kezdeni? Semmi nincs rá, csak sebészi út?
2012. nov. 16. 19:36
5/11 anonim válasza:
Intimtorna, masszirozas. EZ segit akkor, ha nem tul nagy ez borlebeny, s lehet a valto furdo, hideg-meleg viz, ulofurdo.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem túl nagy, pl tisztálkodásnál nem zavar, de azért még is ott van, mikor baromira nem ott a helye...
2012. nov. 16. 19:42
7/11 anonim válasza:
Őszintén szólva még nem láttam ilyet, így nem tudom mennyire zavaró, de szerintem ez miatt ne legyenek gátlásaid, nem tehetsz róla.
20F
9/11 anonim válasza:
már a visszahúzodott állapotában ilyen mit amit belinkeltem, mert egyébként amikor épp van, akkor ilyen durva:
De akkor egy hétig úgyse enged senkit a közelébe senki.
10/11 A kérdező kommentje:
Úúúúúúúúúúúúúúúúúúristen :O Ezek nagyon durvák :O Az enyém nem ilyen vagy ehhez hasonló... simán az egyik kis bőr az ánuszomnál megnyúltabb, nem ilyen :O
2012. nov. 16. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!