Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm oda pukkantott az orrom alá egy büdösset! Kicsit kiábrándúltam belőle! Mit tegyek hogy újra a régi fényében tündököljön elöttem?
az enyémet szalmaszálon szívja ki a doki, minden szerdán.
ha ennyi miatt kiábrándulsz belőle, akkor vagy nem is szereted, vagy kisgyerek vagy. a nők sem istennők, mi is emberek vagyunk, megesik. barátom minden további nélkül fingik, böfög, stb, és nincs ezzel bajom. sőt, örülök neki, hogy ennyire el meri engedni magát mellettem, és nem a lépcsőházba jár ki még röhögni is. én nem szoktam előtte hangosan pukizni soha, de ez az én gátlásosságom, nem az ő baja.
először mondjuk nőlj föl fejben.
Mit gondolsz gyökér, előtted nem volt még durva fosása, és úgy nyaltad ki neki miután megismerted?
hát én olyat hallottam, hoyg a WC-ből sikítva jött ki a csaj a barátjához, mert nem tudta mi jött ki belőle, kérte a segítségét, a srác nézett, mint rozi a moziban és kiderült, hogy vagy 2m-es giliszta volt benne, pont lepetézés előtt, még jó hogy kijött.
a srác totál kiábrándult, de sajnálta szegényt, de ezek után nem tudott vele lenni.
szóval a fenti sztorin talán még túlteheted magad, az semmi ehhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!