Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy férfit megtartani?
A szerelem elmúlik egy idő után, és kicsit tartok tőle, hogy a barátom szakítana, ha már nem lesz szerelmes.
Hogyan lehet ezt elkerülni? Hogy kell egy férfit megtartani?
25 évesek vagyunk
A szerelem átalakul szeretetté. Ez nem közhely, ez így igaz.
A sok közös emlék, sok közös élmény összetart titeket. Ha mind ketten tisztelitek a másikat, akkor nem lesz gond.
25 évesen egy nőnek nem jár ilyen a fejében, mert egyszerűen nincs szüksége rá. Aki mellette akar maradni az fog, aki menni akar az megy.
Színészkedéssel ideig-óráig tud valaki maga mellett tudni valakit. Felesleges.Többet érsz ezerszer, ha önmagadat adod, jó_rossz tulajdonságaidat. Egy a lényeg add önmagad, ha valaki melletted akar maradni, az fog is.
ez egy nagyon jó kérdés.
nálunk is elmúlt a nagy szerelem,nálam átalakult szeretetté,becsültem,tiszteltem,elfogadtam a hibáit,vele terveztem az életem további részét.
de ő azt mondta nekem,hogy ő már "nem érzi a szikrát"
azóta sem jöttem rá hogy ez mit jelent egy férfinél.
L/26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!