Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolatban (esetleg házasságban) élő férfi hogyan reagálna erre?
Vonzódik egy másik nőhöz, aki viszonozza ezt, de nem történt semmi sem közöttük, csak "barátok". Napi szinten összetalálkoznak, kis közösségben élnek, tehát a másik elkerülésére nincs lehetőség.
Nos, ha ez a nő úgy gondolná, hogy elég volt a macska-egér játékból és kezdeményezne, mondjuk egy alkalmas pillanatban megcsókolná a férfit, vagy átölelné, hozzábújna, az vajon mit tenne? Ti mit tennétek?
Tévedsz utolsó! Igenis házasságban csaltak meg, plusz körítésként a terhességem alatt! Na, erre varrj gombot!
Egyébként már írtam, hogy nem akarom, hogy elváljon miattam, nem akarom, hogy szétmenjen a családja. De nyilván te csak ítélkezni tudsz, mert már eldöntötted, hogy egy számító rib@nc vagyok. De semmit sem tudsz rólam. Viszont ha már vetted a fáradtságot, és írtál, akkor megköszöntem volna, ha a kérdésemre válaszolsz a szapulás helyett. Azért így is köszönöm, hogy megosztottad a véleményedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!