Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy párkapcsolatban (esetleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban (esetleg házasságban) élő férfi hogyan reagálna erre?

Figyelt kérdés

Vonzódik egy másik nőhöz, aki viszonozza ezt, de nem történt semmi sem közöttük, csak "barátok". Napi szinten összetalálkoznak, kis közösségben élnek, tehát a másik elkerülésére nincs lehetőség.

Nos, ha ez a nő úgy gondolná, hogy elég volt a macska-egér játékból és kezdeményezne, mondjuk egy alkalmas pillanatban megcsókolná a férfit, vagy átölelné, hozzábújna, az vajon mit tenne? Ti mit tennétek?

2012. dec. 14. 12:50
1 2 3
 21/27 gabriell88 ***** válasza:
Nagyon szívesen:) drukkolok, hogy jó legyen minden:)
2012. dec. 14. 14:11
 22/27 anonim ***** válasza:
Ha elmondta, hogy nem igazán működik már a házassága, az azt jelenti, hogy kész nyitni. De mindenképpen beszéljetek, mert egészen más a helyzet, amikor adódik lehetőség a félrelépésre. Akkor fogja átgondolni a következményeit.
2012. dec. 14. 15:36
 23/27 anonim válasza:
A feleség helyében letépném a fejed!!!Szerintem neked sem esne jól fordított esetben!!Mi lenne,ha a pasid megcsalna??Te mit tennél?
2012. dec. 14. 15:53
 24/27 A kérdező kommentje:
Tudom milyen a megcsalt félnek lenni... talán ezért vagyok már ennyire érzéketlen ezzel kapcsolatban... a feleségének meg egyáltalán nem kell megtudnia semmit sem, főleg ha nem történik semmi sem!
2012. dec. 14. 19:24
 25/27 anonim ***** válasza:
Ha megdug a férje az nem semmi..
2012. dec. 14. 21:10
 26/27 anonim válasza:
Egyébként mit vársz tőle???Hogy miattad el fog válni?Te csak arra kellesz neki,nem vagy több egy olcsó ri...nál.Anyukád nem tanította meg neked,hogy családot szét szedni nem kellene??Jaaa,téged is csaltak már meg...de nem voltál házas,még hírből sem tudod mit jelent házasnak lenni!!!
2012. dec. 17. 17:40
 27/27 A kérdező kommentje:

Tévedsz utolsó! Igenis házasságban csaltak meg, plusz körítésként a terhességem alatt! Na, erre varrj gombot!

Egyébként már írtam, hogy nem akarom, hogy elváljon miattam, nem akarom, hogy szétmenjen a családja. De nyilván te csak ítélkezni tudsz, mert már eldöntötted, hogy egy számító rib@nc vagyok. De semmit sem tudsz rólam. Viszont ha már vetted a fáradtságot, és írtál, akkor megköszöntem volna, ha a kérdésemre válaszolsz a szapulás helyett. Azért így is köszönöm, hogy megosztottad a véleményedet.

2012. dec. 18. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!