Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magatokra tetováltatnátok a barátotok/barátnőtök nevét vagy kezdő betüjét?
Sosem tenném, még házasság után sem. Sose lehet tudni mit tartogat a jövő, és annak se örülnék, ha a párom varratná magára az én nevemet. Pedig tetszenek a tetoválások.
21/L
12-es:Az sem jó, ha valaki ennyire a negatívumot látja.Én legalábbis nem úgy nézek a párommal a jövőbe, hogy 2 év és szakítunk.Vagy mi van ha szakítunk.Vele akarom leélni az életem.
Nem jó hogy így gondolkodsz... ha nem látod a jót, akkor hogyan vársz el egy hosszú párkapcsolatot? Bízni és hinni kell, akkor is ha már a padlóra kerültél egy párszor. 7 milliárd emberből biztosan van egy aki hozzánk illik nem de?
Sosenem'...
Botorság. Tervezem további varratok elhelyezését, de nevet sosem. Max a sajátomat... :D
Szeretem a tetoválásokat, ha van művészi értékük.
Egy nevet felvarrni egyszerűen nem művészet, tehát már csak ezen okból sem tenném. Az más kérdés, hogy (mindenkitől elnézést, nem bántó jelleggel írom) ezt egy picit primitívnek is tartom, kb. egyenrangú a szememben a tipikus ribanc rendszám jellegű tetoválásokkal.
Nagyon szeretem a vőlegényem, jelen pillanatban a nyakamat tenném rá, hogy halálunkig együtt leszünk, de se a monogramját, se a képmását nem varratnám magamra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!