Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Magatokra tetováltatnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magatokra tetováltatnátok a barátotok/barátnőtök nevét vagy kezdő betüjét?

Figyelt kérdés
2012. dec. 14. 12:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
42%
csak a gyermekemét.
2012. dec. 14. 12:23
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Sosem tenném, még házasság után sem. Sose lehet tudni mit tartogat a jövő, és annak se örülnék, ha a párom varratná magára az én nevemet. Pedig tetszenek a tetoválások.

21/L

2012. dec. 14. 12:24
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Láttam én már olyan tetkót, hogy: Szeretlek Kati! Nem. Juci!
2012. dec. 14. 12:29
 14/22 anonim ***** válasza:
Nem, max a gyerekemét én is. Azt még meg is fogom fontolni, ha ott lesz az idő.
2012. dec. 14. 12:40
 15/22 gabriell88 ***** válasza:

12-es:Az sem jó, ha valaki ennyire a negatívumot látja.Én legalábbis nem úgy nézek a párommal a jövőbe, hogy 2 év és szakítunk.Vagy mi van ha szakítunk.Vele akarom leélni az életem.

Nem jó hogy így gondolkodsz... ha nem látod a jót, akkor hogyan vársz el egy hosszú párkapcsolatot? Bízni és hinni kell, akkor is ha már a padlóra kerültél egy párszor. 7 milliárd emberből biztosan van egy aki hozzánk illik nem de?

2012. dec. 14. 12:45
 16/22 anonim ***** válasza:

Sosenem'...

Botorság. Tervezem további varratok elhelyezését, de nevet sosem. Max a sajátomat... :D

2012. dec. 14. 12:46
 17/22 anonim ***** válasza:
15-ös: Majd ha találok egy olyan férfit aki tényleg szeret és meg tudok bízni benne, akkor talán másképp fogom gondolni. Addig viszont maradok negatív.
2012. dec. 14. 12:54
 18/22 anonim ***** válasza:
2012. dec. 14. 13:11
 19/22 anonim ***** válasza:

Szeretem a tetoválásokat, ha van művészi értékük.

Egy nevet felvarrni egyszerűen nem művészet, tehát már csak ezen okból sem tenném. Az más kérdés, hogy (mindenkitől elnézést, nem bántó jelleggel írom) ezt egy picit primitívnek is tartom, kb. egyenrangú a szememben a tipikus ribanc rendszám jellegű tetoválásokkal.

Nagyon szeretem a vőlegényem, jelen pillanatban a nyakamat tenném rá, hogy halálunkig együtt leszünk, de se a monogramját, se a képmását nem varratnám magamra.

2012. dec. 14. 13:44
 20/22 anonim ***** válasza:
semmiféleképpen sem, csak olyat varratok magamra, ami valóban fontos. egy szerelem örökké tart, de egy tetoválás tovább, mint 6 hónap, ha érted, hogy hogy értem...
2012. dec. 14. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!