Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet tudni, hogy szavad a pálya egy "foglalt" lánynál?
Te jöttél ide útolsónak. Én előbb voltam itt, és már folyamatosan beszélgettünk, minden manipulációtól mentesen+humorral-egészen addig míg be nem tetted a lábad ide. Addig. Neked sem humorod, sem egyéniséged nincs. Ide jösz, mert féltékeny vagy, manipulálod a kérdezőt, és folyamatosan, még akkor is amikor finoman meg lett elsőként mondva, hogy hagyd abba ezt az előadást.
A %-ra meg annyit, ha valaki folyamatosan a másik ember nyomába lohol és nyomja rá a mínuszokat, hogy a %-át lefelé nyomja, az egyrészt óvódás előadás másrészt jellem gyenge mutatvány:D
gabriell
Amióta itt vagy a beszéd és a humor megfagyott.Ontod magadból a negatívízmust.
Kérdező:
Megeshet.Volt már ilyenre példa.Én azért meg próbálnám még egyszer.Ha látod a jelzéseket kérdezz rá miért csinálja, ha nem akar tőled semmit.Vagy elmondhatod, hogy a reakciói félreérthetőek.Itt csak beszélgetéssel tudod belőle kihúzni mit is érez.Bár az is meglehet, hogy maga sem tudja.De én mindenképp megkérdezném, elmondanám az érzéseimet aztán hagynék neki időt.
gabriell
Nem érdekel az írásod, sem semmilyen mondanivalód. Elég volt belőled ennyi amit itt az elmúlt pár hozzászólásodból mutattál magadból.
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!