Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, van itt olyan aki foglalt lánynál próbálkozott? Tapasztalatok?
Szentbeszédet NEM kérek!
Sikerült a dolog? Miből tudtátok hogy van esélyetek? Tapasztalatokat
F/20
Szentbeszédet nem írok, csak egy valamit kérdeznék:
Ha neked sikerül "elszeretned"... nem félsz attól, hogy másnak is sikerül majd tőled ellopnia?
Aki egyszer elcsábul, az lehet másodjára még könnyebben fog.
Na, én ezért nem kezdenék foglalt emberrel.
Ha csak egy menetre kell, akkor nem szóltam...
Utolsó te nagyon h.lye vagy! Már ne is haragudj!
Erkölcsök nélkül mik lennénk?? De most komolyan.
Vannak erkölcseim, mégse vagyok hívő... Ez nem ezen múlik.
Elszedni más szerelmét gerinctelen. Próbálkozni is az. Honnan tudod látszatra, hogy jól él párkapcsolatában, vagy sem? Ha nem, akkor esetleg jelezheted neki, hogy neked tetszik, ha akar, keressen meg, ha lezárta a kapcsolatot. Ha meg boldog a párjával, akkor nincs miről beszélni...
Kösz minden értelmes választ, kár hogy egy sem volt!
Azt hiszem, ha bepróbálkozok, és ő boldog kapcsolatban van akkor úgy is elküld nem? Ha pedig van esélyem akkor nem én vagyok a hülye.
De aztán, ha elküld, hallgass is rá!
Eddig még csak a "fogadó" oldalon álltam (és ez nem is fog változni). Többször próbálkoztak már nálam, annak ellenére, hogy párkapcsolatban élek.
ÉS
veszettül ki tudnak borítani azok a fickók, akik nem ismerik a NEMET és továbbra is nyomulnak. Nem egy munkahelyi kapcsolatot mérgezett már meg a dolog.
És leszögezem: nem biztatom őket. Ráadásul teljesen átlagos külsőm van, nem vagyok kihívó sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!