Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinálta? Szerintem ez undorító volt! Vagy csak túl reagálom?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok. Van egy srác akiről most érdekes dolgok derültek ki. 1 hete ismerem kb, eddig 2x találkoztunk kint most viszont elhívott magához vacsorázni és kiderült a turpisság. Múltkor voltam fent nála és nagyon hülyén kezedett el viselkedni. Össze akar velem jönni persze. De valami iszonyat bunkó volt. Mikor kajáltunk utána olyanokat turházott mitn egy disznó. és szart is utána ráaádsul a WC ajtót be se csunkta és szarás közben is hozzám beszélt szarás közben!!! Olyan szar szag volt , hogy már rosszul voltam. Aztán visszajött és leült mellém meg se kérdezte esetleg , hogy zavar -e a szag. Mellém ült benyomta, hogy ő szeret majd lesmárolt, és a szájából is a szar szag jött szószerint, pedig nem csúnya, de valami hihetetlenül igénytelen és gusztustalan volt. Lehet én vagyok kicsit kényes, de sztem ez már kicsit durva. Nem mondom, hogy annyira igénytelen mert a megjelenése ruhája az oké, de ez... tetszett de ez kiábrándító volt. Ezek szerint a valóságban otthon ilyen? nagyon másnak gondoltam azt az estét mert amikro vele voNtam olyan ari volt meg minden. erre úgy viselkedett velem mintha már együtt élnénk és nem lennének gátlások. Mit csináljak? Adjak neki esélyt még? Vagy ti is kirgúgnátok egy ilyen srácot. Amúgy 17 éves.2009. aug. 21. 21:11
21/22 anonim válasza:
Amennyiben szereted a kakiszexet, mindenkeppen. Elvezni fogod, ugy latszik, o is. Probald ki! Meg csak 17 eves, feljodhet is benne!
22/22 anonim válasza:
hahaha első gondolatom miközbe olvastam azvolt, hogy ez tisztára olyan mint az MTV-n a rémes randi, második meg, hogy mikor jön az a rész mikor kitörölnivalót kér xD
na de azé ne dobd túl kegyetlenűl mert ha te ilyen rosszúl érzed magad akkor ő, hogy érezheti magát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!