Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csajok mit tennetek ha megtudn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mit tennetek ha megtudnatok hogy a pasitok egy tarskereso oldalra van felteve?

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 20:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltál még h azelőtt tehette fel a hirdetést,mielőtt összejöttetek?Bár leszedhette volna,de lényegtelen...

Ha mégis ennyire szemét,nem kell elkeseredni(bár igen,tudom,könnyű ezt mondani).Még kismillió pasi sétál kint az utcákon.Biztos találsz tőle százszor jobbat is,aki nem szúr majd hátba...

2009. aug. 21. 20:36
 12/21 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy mikor tehette de tuti nemsokara akkor is rakerdek.nem erdekel.igyis egy baratnom szolt hogy latta es en nezegettem tarskeresoket e miatt s megis megleltem.amugy van mikor kisse szokatlanul viselkedik.tudom muszaly dobjam de nem hadja a szivem.inkabb szenvedek erte nem egyszer;((
2009. aug. 21. 20:38
 13/21 anonim ***** válasza:
Először kiakadnék...majd lenyugodnék, és számon kérném tőle, hogy ez mégis mi. (Persze azt mondanám hogy egy barátnőm talált rá, mert hisz mit keresnék egy társkereső oldalon?)
2009. aug. 21. 20:39
 14/21 Kankalin ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy mi ez. Lehet, hogy csak valami vélt sérelem az oka, amit te észre sem vettél, de valamiért őt nagyon negatívan érintette /mert érzékenyek ám nagyon amúgy/ és azóta "lerendezte" magában a dolgot, avagy "csak úgy, kíváncsiságból" mert az nem túl jó előjel, kíváncsiságból mit tesz még?!

De mindenképpen beszélj vele erről.

2009. aug. 21. 20:39
 15/21 A kérdező kommentje:
biztos beszelek vele,mar volt meg egy eset.volt szeretoje.nem volt baratnoje csak arra volt neki.de akkor meg nem voltunk eggyutt.lehet tenyleg keres maganak valakit
2009. aug. 21. 20:41
 16/21 A kérdező kommentje:
de hogy kerdjek ra???hogy ne legyen merges"?"irjatok mert most jon fel hozzam.meghalok:((
2009. aug. 21. 20:53
 17/21 anonim ***** válasza:
Kerek perec: "xy latott teged egy tarskereso oldalon, es megneztem, valoban fent vagy. Kivancsi lennek arra, hogy miert, mi az ami nem jo a kapcsolatunkban, szeretsz-e meg igazan es felreleptel-e?"
2009. aug. 21. 21:06
 18/21 A kérdező kommentje:
most beszeltem vele.elmondtam hogy lattad az adatlapjat es en megneztem.majd kesobb rajottem a kodjra es felleptem.ami a legszarabb hogy leltem egy uzenetet egyc sajnak volt irva h vegye fel az id-jat meg hogy szeretne ismerkedni vele meg minden.annyit mondott hogy sajnalja.azt mondta kezobb meg beszelunk.igen ezt azert mert kell menjen meloba.ja de azt elfelejtettem mondani neki hogy feltoltott egy kepet magarol s nemregi.marmint multhonapba toltotte azt is fel.azt mondta csak ismerkedni akar meg hogy tavaj regizett meg minden csak fellepett a multhonaba.meg hogy ha ugyis tudom a kodjat toroljem le az oldalrol meg hogy sok helyre van meg regizve tavajrol meg minden.mit csinaljak???
2009. aug. 21. 21:27
 19/21 anonim ***** válasza:
Errol egyszeruen be tudsz bizonyosodni, az adatlapjan bejelentkezes utan meg tudod nezni mikor regisztralt. Mindenkeppen nezz utana a dolognak, es ha olyan vagy lepj, mert nagyon nagy fajdalmat tud okozni ha nem lepsz es folytatja. Kivanom, hogy helyrejojjenek koztetek a dolgok!:)
2009. aug. 21. 21:38
 20/21 A kérdező kommentje:
de kerestem s nem lelem sajna hogy hol van a regizes idopontja.:(
2009. aug. 21. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!